Moş Crăciun ameninţă cu anularea sărbătorii Crăciunului dacă nu se rezolvă problema „încălzirii globale”! M-am săturat de propaganda mincinoasă Greenpeace…

1.968 vizualizari

Mos Craciun disperatAtenţie, oameni buni! Din cauza groaznicelor emisii ale gazelor de seră, sărbătoarea Crăciunului ar fi amânată. Moş Crăciun ne-a prezentat aceste veşti teribile. Cu o privire alarmantă, Moş Crăciun cel murdar e filmat într-o încăpere întunecată, rostind nişte cuvinte tragice într-un ton trist, de înmormântare, de parcă ar fi fost forţat de cineva să spună aceste declaraţii şocante.

Vedeţi videoclipul de mai jos al lui Moş Crăciun şi vorbele sale tragice:

„Dragi copii, cu mult regret vă aduc nişte veşti triste.

De ceva timp, topirea gheţii aici la Polul Nord au făcut intolerabile şi imposibile operaţiunile noastre şi viaţa noastră de zi cu zi. Aşa că s-ar putea să nu fie altă soluţie decât aceea de a anula Crăciunul.

Le-am scris personal preşedinţilor Obama, Putin şi altor lideri mondiali. Din păcate, scrisorile mele au fost tratate cu indiferenţă. Nu mai trebuie să spun că aceşti indivizi se află în fruntea listei celor răi şi obraznici.

Casa mea din zona arctică dispare rapid, şi dacă nu vom acţiona urgent, atunci trebuie să vă avertizez despre posibilitatea ca darurile de Crăciun să nu mai fie oferite niciodată. Vă rog, ajutaţi-mă.”

Această propagandă dezgustătoare v-a fost oferită de Greenpeace (organizaţia „ecologistă” ce apară de fapt interesele Ocultei Mondiale), ca parte integrantă din campania lor „Salvaţi casa lui Moş Crăciun”. Această campanie are ca scop în a-i înspământa pe copii şi pe părinţii lor că Moş Crăciun ar putea să dispară dacă nu se intervine urgent în rezolvarea „problemei” încălzirii globale (problemă care, după cum am demonstrat pe site de zeci de ori, nici nu există).

Greenpeace, desigur, refuză să vadă realitatea. Pe 23 septembrie 2013, Washington Post scria că gheaţa din Antarctica (e adevărat, la polul sud al planetei) are cel mai mare nivel din ultimii 35 de ani („oamenii de ştiinţă rămân uimiţi şi încearcă să înţeleagă de ce gheaţa creşte şi nu se diminuează într-o lume aflată în încălzire”). Cum mai explică acest lucru „marea organizaţie ecologistă” Greenpeace? Care topire…că gheaţa devine din ce în ce mai mare? Eu le-aş pune şefilor de la Greenpeace, în şosetele lor, în noaptea de Crăciun, nişte gheaţă, ca să se trezească din prostia lor despre încălzirea globală! M-am săturat de atâta propagandă mincinoasă!