Moartea lui Paul Walker: încă un sacrificiu ritualic organizat de Illuminati! Trupul actorului a ars pentru a deveni înger, conform ocultismului evreiesc…

22.889 vizualizari

Paul Walker IlluminatiAccidentul de maşină în care şi-a pierdut viaţa binecunoscutul actor din „Fast & Furious”, Paul Walker, a stârnit mari emoţii printre fani, dar şi în întreaga lume cinematografică. Cauzele accidentului din 30 noiembrie 2013? Viteza excesivă cu care se deplasa maşina pe străzile din Los Angeles, aşa crede poliţia californiană. Dar, aşa cum scrie Realitatea.net, care citează TMZ.com, accidentul în care a murit Paul Walker a fost cauzat de o defecţiune mecanică a automobilului Porsche în care acesta se afla, probabil o scurgere de lichid la sistemul de direcţie. Surse care au legătură cu magazinul auto Always Evolving, deţinut de Paul Walker şi Roger Rodas, cealaltă victimă din acest accident, spun că au văzut la locul accidentului urme de lichid pe asfalt, care preced urmele lăsate de cauciucurile automobilului Porsche în care s-au aflat cei doi bărbaţi.

Se ştie foarte bine că, dacă doreşti să omori pe cineva care se plimbă cu maşina, umbli la sistemul de frâne (tai conducta care vine la roţi) şi atunci maşina nu va mai putea frâna, pericolul unui accident devenind iminent. Dar, numerele cu semnificaţii cabalistice, simbolurile mistice şi evenimentele cosmice sincronizate în mod ciudat, toate aceste lucruri sugerează că Paul Walker ar putea fi încă o victimă a sacrificiului Illuminati, prin care această organizaţie malefică aranjează morţile marilor personalităţi.

Să începem cu ora morţii actorului în accidentul fatal de maşină, care a avut loc ziua în jurul orei 3:30 PM. Îndepărtaţi cifra 0 şi rămâne „33”, un număr cu semnificaţii oculte deosebite, ţinând cont că în francmasonerie cel mai înalt grad este al 33-lea.

Apoi, priviţi în imaginea de mai jos numărul de înmatriculare a maşinii Porsche în care a murit actorul: 7CCY590.

numar de inmatriculare Porsche

Acest număr de înmatriculare să-l traducem şi să-i aflăm semnificaţia cu ajutorul Gematriei. Pentru cei care nu cunosc, Gematria este un sistem tradiţional evreiesc de desemnare a unei valori numerice ce aparţine unui cuvânt sau unei fraze, existând credinţa că frazele sau cuvintele cu valori numerice identice poartă unele relaţii unele cu altele, sau poartă o relaţie cu ele însele, purtând fi aplicate vârstei unei persoane, calendarului sau unui lucru asemănător (sursa: Wikipedia).

Ne ducem pe site-ul Gematrix.com şi vedem care este semnificaţia lui 7CCY590. Observăm că în Gematria evreiască, 7CCY590 este egal cu numărul 406, care semnifică Metatron, un arhanghel conform misticismului iudaic. Metatron ar fi fost de fapt profetul Enoh din Biblie care ar fi fost transformat în înger. Dar, precum se ştie, creştinismul respinge categoric ideea ca sufletul unui om (oricât de sfânt ar fi fost acesta) să se transforme după moarte în înger sau arhanghel. Legat de acest lucru, ciudat este şi mesajul postat pe Instagram de către actorul Vin Diesel, prietenul şi partenerul lui Paul Walker din „Fast & Furious”.

mesajul lui vin diesel

Mesajul lui Vin Diesel de pe Instagram este următorul: „Frate, îţi voi simţi lipsa foarte mult. Sunt fără cuvinte. Raiul a mai câştigat un nou înger. Odihneşte-te în pace.” Mulţi ar crede că este doar un mesaj emoţional, dar în el s-ar putea ascunde o profundă semnificaţie ocultă. Conform misticismului evreiesc, trupul lui Enoh a fost ars înainte de a se transfigura în Metatron:

Enoh Metatron

„Acest Enoh, al cărui trup a fost transformat în flăcări, venele sale în foc, genele sale în fulgere, ochii săi în torţe luminoase şi pe care Dumnezeu L-a pus pe un tron lângă Tronul său de glorie, după transformarea cerească a primit numele de Metatron.”

Paul Walker a ars prin foc, la fel ca şi profetul Enoh, un sacrificiu ritualic de transformare în înger sau arhanghel, conform interpretării misticismului evreiesc din care provine doctrina Illuminati.

Nu v-aţi convins că în spatele morţii lui Paul Walker s-ar afla Illuminati? Atunci, ce mai ziceţi de coincidenţa următoare? Maşina actorului s-a izbit de un stâlp pe Strada Hercules din Los Angeles. Reţineţi acest amănunt. Cu 2 zile înainte de moartea lui Paul Wlaker, pe 28 noiembrie 2013, cometa ISON a trecut prin apropierea Soarelui şi se pare că s-ar fi dezintegrat, ca urmare a forţei gravitaţionale imense a astrului nostru. Folosind un software de astronomie ca Planetarium, setat cu 7 zile înainte de accidentul fatal al actorului (Los Angeles, 23 noiembrie 2013), observăm că această cometă ISON părăsea zodia Fecioarei şi trecea în apropierea planetei Mercur, numită astfel după zeul grec al vitezei (şi Paul Walker era un fel de zeu al vitezei…)

cometa ISON Mercur

Cu două zile înainte de moartea lui Paul Walker, cometa ISON trecea în apropierea constelaţiei Hercules, exact numele străzii pe care a murit marele actor. A naibii „coincidenţă”!

De aceea, trebuie să ne gândim serios la ipoteza că decesul lui Paul Walker nu este altceva decât un nou ritual de sacrificiu realizat de Illuminati, pentru care simbolismele mistice şi oculte sunt foarte importante atunci când aleg moartea unei personalităţi. Acelaşi simbolism mistic îl găsim şi la asasinarea preşedintelui american Kennedy, aşa cum discutam în acest articol: Acum 50 de ani, Kennedy a fost asasinat de Illuminati, pentru că preşedintele american a ameninţat să deconspire Oculta Mondială! Un ritual satanic de sacrificiu a avut loc pe 22-11-1963…