Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Misteriosul caz Tom Dawson: “Extratereştrii nu aveau gât, iar nasurile le erau întoarse în sus”

85

blankPe data de 6 august 1977, Tom Dawson, un comerciant de automobile pensionat în vârstă de 63 de ani, făcea tururile de rutină la mica sa fermă, când a observat o străfulgerare orbitoare de lumină. Deodată, o maşină ciudată circulară a coborât în faţa lui şi a plutit la 60 cm de sol.

Lui Dawson i-a venit să fugă instinctiv, dar şi-a dat seama că nu poate să mişte niciun deget. De fapt, era complet paralizat, cu excepţia funcţiilor sale interne. Într-un mod incredibil, vitele din jur şi câinele său, „Bătrânul John”, erau afectaţi într-un mod similar, stând neclintiţi ca într-un „tablou cu natură moartă”. Nava a continuat să plutească chiar deasupra solului, timp în care acesta a putut să îi observe caracteristicile. Părea să aibă 9 m în diametru, să fie sub formă de disc cu o protuberantă în mijloc şi a descris-o în cuvinte simple ca fiind „precum două farfurii lipite una de alta”. Un rând de orificii mici, cu un diametru de aproape 15 cm, era plasat pe marginea exterioară şi putea vedea o lumină strălucitoare înăuntru. O porţiune mică ieşită în afară la un capăt i-a amintit de o antenă.

Dar observarea navei a fost curând întreruptă de o desfăşurare nouă şi mult mai înfricoşătoare. O trapă s-a deschis, iar cinci fiinţe cu o înfăţişare stranie au coborât repede la sol. Trei dintre ele erau bărbaţi, iar două erau femei, era sigur de genul acestora deoarece un bărbat şi o femeie erau complet dezgoliţi şi, a adăugat el, fără urmă de păr pe ei.

Deşi ceilalţi erau îmbrăcaţi toţi la fel în ceea ce a numit el „îmbrăcăminte frumoasă”, îşi putea da seama de sexul fiecăruia prin forma generală a corpurilor acestora. Costumele lor din două piese erau realizate din material sclipitor ce se schimba în nuanţe de albastru şi verde când lumina se reflecta pe aceştia, amintindu-i omului de uniforme, cu caracteristici de gen neutru. Încălţările lor, diferite de uniforme, păreau să fie făcute din material mătăsos, iar capetele erau răsucite în sus.

Dawson continuă să-i descrie pe vizitatori: „Pielea lor era albă ca sacii de făină, aveau nasurile ascuţite şi întoarse în sus. Aveau urechi ascuţite, iar capetele le stăteau direct pe umeri”.

P.S. O, Dumnezeule! Înseamnă că extratereştrii ăştia erau urâţi ca naiba…

Orgoni Crystal