Misterioasele chemtrails („dâre chimice pe cer”) conţin „păr de înger”, precum şi alte substanţe toxice şi letale

4.187 vizualizari

Misterioasele „chemtrails”…adică „dârele chimice” de pe cer lăsate de avioane de mai bine de câteva decenii…oare ce conţin ele din punct de vedere chimic? O parte dintre substanţele din compoziţia urmelor chimice au fost identificate ca fiind un cocktail de combustibil aviatic JP8+100, amestecat cu di-bromură de etilen (DBE). Acest pesticid chimic a fost interzis în anul 1983 de către Agenţia de Protecţie a Mediului (EPA) ca fiind o substanţă cancerigenă şi toxică. Expunerea la acest tip de substanţă poate provoca simptome precum: probleme ale aparatului respirator, infecţii grave ale gâtului şi sinusurilor, inflamarea ganglionilor limfatici, tuse, convulsii, respiraţie anevoioasă, dureri de cap, insuficienţă respiratorie, afecţiuni ale inimii şi ficatului. De asemenea, expunerea la DBE sporeşte sensibilitatea la alţi agenţi biologici datorită unei iritaţii grave a mucoasei pulmonare.

Din lipsa unui termen mai potrivit, s-a folosit expresia „mâzgă maronie” pentru a descrie stratul depus pe pereţii exteriori ai clădirilor şi pe parbrizele automobilelor în urma pulverizării acestor substanţe. Este vorba despre o substanţă aproape imposibil de curăţat cu apă şi săpun, care s-a dovedit a fi extrem de toxică pentru oricine intră în contact cu ea.

În mostrele submicronice de fibre prezentate şi supuse spre examinare anterior de către administratorul Agenţiei de Protecţie a Mediului a Statelor Unite, Carol M. Browner, s-au descoperit numeroase globule albe şi roşii, precum şi alte tipuri de celule neidentificate. În fibrele miscroscopice, aceste celule par a fi fost congelate şi uscate sau deshidratate în forma lor iniţială.

S-a scris, de asemenea, că au fost examinate şi mostre de substanţă pulverizată, în compoziţia cărora s-a descoperit o varietate de agenţi patogeni toxici, chiar letali, printre care Mycoplasma Fermentens Incognitus. Este vorba despre acelaşi agent patogen modificat genetic descoperit de Dr. Garth Nicholson la aproximativ 45% dintre veteranii care prezentau simptome ale sindromului războiului din Golf. Pe baza agendei făcute publice, se cunoaşte faptul că Forţele Aeriene ale Statelor Unite, în colaborare cu Alternativa 4, sunt implicate la ora actuală în importante programe ce urmăresc modificarea majoră a condiţiilor atmosferice, precum şi diverse tehnici de control. Reprezentanţii Forţele Aeriene au admis faptul că a fost evacuat combustibil JPG8 cu un grad mare de toxicitate, în cadrul unor operaţiuni „de rutină”, precum şi faptul că s-a folosit negru de fum în experimentele de modificare a condiţiilor atmosferice. Conform unui sudiu recent asupra norilor realizat de NASA, particulele de negru de fum reprezintă un nucleu foarte eficient în jurul căruia se condensează vaporii de apă formând o pătură de nori produsă artificial.

Tommy Farmer, fost inginer tehnician la Raytheon Missile Systems, se ocupă de mai bine de un an cu studierea urmelor de condensare lăsate de aeronave. Farmer a adunat mostre de ceea ce numeşte el „păr de înger” pulverizat de misterioasele avioane în şase ocazii din februarie 1998 până acum. Patru astfel de mostre au fost prelevate din noiembrie 1998 până astăzi. Farmer spune că filamente globulare care seamănă cu nişte pânze obişnuite de păianjen „se adună de obicei în cocoloaşe sau ghemotoace, ale căror dimensiuni variază de la mărimea a unei gume de şters la cea a unui pumn strâns.” Adesea vântul întinde firele acestea ca de păianjen în filamente cu o lungime de până la 15 metri. Farmer spune că această substanţă lipicioasă „ţi se topeşte în mână” şi se lipeşte de orice atinge. El îi atenţionează pe cei care-şi doresc o mostră din această substanţă să fie foarte prudenţi, după ce el însuşi s-a îmbolnăvit la primul contact cu „părul de înger”. A suferit de durerile în gât şi infecţii ale sinusurilor luni întregi după aceea.