Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Misterioasele baze şi oraşe subterane ale lumii în care trăiesc extratereştrii! Ce ne spun vechile legende şi poveştile moderne?


baza subterana extraterestraCelebra bază extraterestră subterană Dulce

Paul Bennewitz (1927-2003) a fost unul dintre cei mai importanţi investigatori ai fenomenului OZN şi ai extratereştrilor. Bennewitz a susținut existența unui complot a guvernului american, care implică o rețea extinsă de baze extraterestre, legate de un sistem de colonizare și control extraterestru, menit să subjuge rasa umană. După ce a făcut câteva sesiuni de hipnoză, Bennewitz a devenit convins mutilările de vite sunt cauzate de extratereştri.

Convins lui îi sunt interceptate comunicațiile electronice provenite de la o navă spațială extraterestră situată în afara lui Albuquerque, New Mexico, Bennewitz a crezut că a localizat o bază subterană extraterestră secretă, pe care el a numit-o Baza Dulce. Până în 1982, Bennewitz a început să răspândească ideile sale cu privire la Baza Dulce celorlalţi membri ai comunității ufologice. În 1988 el a scris o lucrare intitulată Proiectul Beta„, în care detaliază modul în care ar putea fi baza atacată cu succes.

Despre existenţa Bazei Dulce a vorbit şi Phil Schneider, expert în explozivi. Am scris acum 2 săptămâni (Phil Schneider, unul din cei 3 supravieţuitori ai bătăliei cu extratereştrii din 1979 de la baza subterană Dulce! Guvernul american l-a “sinucis” pentru că dezvăluia prea multe despre extratereştri!) un articol despre întâlnirile lui Schneider cu fiinţele extraterestre din acea bază. Citez din articol:

Schneider ne povesteşte cum a avut loc marea bătălie cu extratereştrii din baza subterană Dulce, în 1979. La un moment dat, în timp ce se afla la muncă, a văzut mai multe forţe speciale, aşa numitele “Berete verzi”. De fapt, ce s-a întâmplat? Echipa de lucru, în care lucra şi Schneider, fora 4 găuri mari, o modalitate standard pentru a începe construcția. Dar, ceea ce a apărut din găuri era ceva neobişnuit. “Din găuri a ieşit un aer cu funinge neagră”, a spus Schneider într-o prelegere din 1995. El s-a dus în subteran să vadă despre ce e vorba, când a dat, la doar 1 metru de el, de un extraterestru gri uriaş, de peste 2 metri înălţime! “Entitatea era absolut oribilă şi mirosea mai rău decât cel mai împuţit gunoi!”

Entitatea nu era singură, mai existau şi alţi extratereştri lângă ea. Schneider s-a speriat şi a luat pistolul pe care-l purta cu el şi a omorât 2 extratereştri, dar nu înainte ca unul din extratereştri să emită o energie ciudată și dăunătoare. Extraterestrul a făcut un fel de mișcare circulară cu mâna, fluturând-o în fața pieptului. Schneider a imitat acțiunea: “Următorul lucru pe care îl știu este acela că un fascicul albastru m-a lovit și pe mine, pur şi simplu deschizându-mă ca pe un pește.”

Schneider a arătat publicului mâna sa. Raza i-a ars unele dintre degetele de pe mâna stângă și l-a lovit pe piept, care era şi acesta ars. De asemenea, şi unghiile de la picioare au ars. Un luptător de la beretele verzi i-a salvat viaţa lui Schneider; el l-a luat pe Schneider într-un lift şi l-a ridicat la suprafaţă în siguranţă.

Extratereştrii trăiesc printre noi

În timp, întreaga poveste de la Baza Dulce a devenit una dintre cele mai mari conspirații din istoria ufologiei. Bineînţeles că guvernul american a negat existenţa ei. Cine spune adevărul și cine ne minte? Conform investigatorului B. Branton, în cartea sa „Războaiele Dulce: Bazele subterane extraterestre şi bătălia pentru planeta Pământ” (o puteţi cumpăra de pe Amazon.com), extratereştrii trăiesc printre noi, iar guvernele cooperează cu aceşti extratereştri. Brandon spune că există o conspiraţie mondială ca minţile şi trupurile oamenilor să fie manipulate de către invadatorii extratereştri. De asemenea, conform aceluiaşi autor, noua ordine mondială (condusă de Illuminati) a stabilit o „alianţă ticăloasă” cu extratereştrii malefici în Baza Dulce din New Mexico.

Misterioasa bază din California, Shin-au-av, în care ar trăi „poporul şarpelui”

Nu ştim dacă o să aflăm vreodată secretele Bazei Dulce, dar ştim că încă din vechime există nenumărate legende despre prezenţa unor baze sau oraşe subterane locuite de fiinţe extraterestre. Una dintre ele se află sub deşertul Mojave (California) în aşa-zisa „Vale a Morţii”. Aici s-ar găsi un oraş subteran secret, Shin-au-av, locuită de o specie extraterestră. Cititorii fideli ai site-ului meu şi-aduc aminte că am scris despre asta în iunie 2014: Oraşul subteran secret de sub “Valea Morţii”… Ce rasă misterioasă locuia aici în vechime? Poporul şarpelui? Incredibile artefacte de aur au fost descoperite aici, dar apoi au fost ascunse!În legendele indienilor nativi din zonă, se spune că în acest oraş subteran ar locui „poporul şarpelui”. Doi aventurieri americani care susţineau că au ajuns acolo, pretind că au văzut mai multe mumii perfect conservate, care erau îmbrăcate în piele fină, care purtau banderole de aur groase și care aveau cu ele sulițe de aur. De asemenea, în Shin-au-av s-ar afla statui gigantice din aur masiv, bolţi de piatră şi sertare pline de lingouri de aur şi pietre preţioase de toate tipurile, uși imense de piatră care erau aproape perfect echilibrate de contragreutăți, precum și alte artefacte incredibile.

Peste 1.000 de familii de reptilieni trăiesc într-o bază secretă extraterestră de sub Los Angeles

Tot în zona Californiei, sub metropola Los Angeles, s-ar afla un oraş reptilian, aşa cum puteţi citi într-un articol pe care l-am scris în septembrie 2013 şi intitulat „Sub Los Angeles se află un gigant oraş subteran reptilian! Acolo trăiesc oamenii-şopârlă de peste 5.000 de ani, mult mai inteligenţi decât noi…„. Sub catacombele pierdute ale marii metropole americane s-ar ascunde o rasă de oameni extrem de avansată tehnologic şi intelectual! Iar acest lucru putem citi într-un articol apărut în ziarul „Los Angeles Times” în 1934, care mai susţine că în această adevărată bază subterană extraterestră ar trăi peste 1.000 de familie de reptilieni.

Tunelurile subterane de sub piramidele egiptene

Într-un articol mai recent, pe care l-am publicat în august 2014 (Un labirint misterios de tuneluri şi puţuri se găseşte sub marile piramide egiptene! Tunelurile au fost construite înaintea dinastiilor faraonice, pentru a produce energie electrică!), vorbeam despre existenţa unei multitudini de tuneluri și puțuri sub toate piramidele din Platoul Giza. Despre aceste tuneluri şi alte secrete ale piramidelor, găsim mai multe informaţii în cartea lui Stephen Mehler, intitulată “Tărâmul lui Osiris” şi care a apărut pe piaţă în septembrie 2014. Stephen Mehler, expert în Egiptul antic, a petrecut peste 30 de ani în găsirea răspunsurilor la aceste întrebări.

„Copiii verzi” din subteranele Angliei

În secolul al XII-lea în Anglia exista o poveste ciudată despre prezenţa a 2 „copii verzi” (o fată şi un băiat) care proveneau din subteran (citiţi mai multe în acest articol din 2009: Enigma copiilor verzi din Woolpit: fiinţe din alte dimensiuni, de pe alte planete sau copii obişnuiţi?). Vorbind despre ţara lor de baştină, aceasta se află situată undeva în subteran:

Toţi locuitorii şi tot ce se găsea pe tărâmul acela erau de culoare verde; ei nu vedeau niciodată soarele, aveau parte de oarecare lumină, ca în amurg. Fiind întrebată cum a ajuns în ţinutul acela împreună cu băiatul despre care s-a amintit, ea a răspuns că pătrunseseră cu turma într-o peşteră şi au mers până la gura ei. Dar când au ieşit afară au leşinat din pricina luminii puternice a soarelui şi a temperaturii aerului cu care nu erau obişnuiţi. Aşa au zăcut mult timp până când larma stârnită de oamenii care îi găsiseră i-a făcut să-şi recapete simţurile. Speriaţi, au vrut să fugă, dar nu au mai găsit intrarea de la peşteră şi au fost prinşi.

Există literalmente sute de mituri antice și legende care ne spun de lumi stranii subterane care există sub picioarele noastre. Deci, probabil că „agenda extraterestră” nu este cu adevărat o nouă invenție, ci se întinde în negurile istoriei, atunci când extratereştrii umblau nestingheriţi pe Pământ. Unii dintre ei trăiesc şi astăzi în subteranele Terrei?


Lasă un comentariu