Misterioasa Românie: primul om din lume a apărut în Retezat! Sub Bucegi se află un templu, iar Băile Herculane este locul cel mai încărcat energetic din lume!


Romania BucegiCu siguranţă că teritoriul României e plin de lucruri misterioase, care arată şi demonstrează că civilizaţia lumii s-ar fi născut în Carpaţi. Iată doar câteva lucruri care ar trebui să ne pună pe gânduri…

Un celebrul bioenergoterapeut român afirma odată că la Băile Herculane este cel mai încărcat punct energetic din lume. Raza lui începe la Herculane, în dreptul bisericii, pe alee, spre Hotelul Roman, fiind exact ca un zid. Tot Iulian Urziceanu a constatat un câmp energetic extrem de puternic la „Coloana Infinitului”, care se prelungeşte pe linia Coloana – Altarul Bisericii – Poarta Sărutului – Masa Tăcerii.

Anumite persoane afirmă că România este protejată de energia din şisturile cristaline din Carpaţi cu care au fost încărcate de strămoşii ramani.

Conf. univ. dr. Nicolae Ţicleanu (Universitatea Bucureşti, Facultatea de Geologie şi Geofizică) semnalează că, pe Muntele Ceahlău, apare o „umbră piramidă (…), o hologramă naturală, construită din jocuri de lumini” şi adaugă: „(…) ai impresia de imagine extraordinară a unui drum de asfalt care se pierde la infinit, un drum mărginit de un zid alb.”

Hitler ştia că există o poartă de ieşire din universul terestru şi o căuta pe vârful Elbrus din Caucaz. Nu ştia, însă, că adevăratul Caucaz sunt Bucegii, foşti Bacauca („Vocea/Tunetul Domnului”), zona de la poalele Bucegilor fiind numită, în Antichitate, Caucaland.

Undeva în zona Munţilor Bucegi se află poziţionat aşa-zisul „Templu din Carpaţi”, care se află cam la 800 m deasupra nivelului mării. Are săli şi laboratoare de experienţe, precum şi săli de unde sunt supravegheate toate acţiunile importante din lume, atât cele politice, cât şi cele economice şi militare.

Retezatul este şi el prezentat adesea ca un munte enigmatic, unde apariţiile de oameni ciudaţi şi, nu în ultimul rând, rătăcirile sunt un lucru cunoscut.

Despre Jules Verne se spune că ar fi fost iniţiat de către fiinţe extraterestre. Unul din romanele sale de succes, „Castelul din Carpaţi”, îşi are acţiunea în zona Vârfului Gugu. N. Densuşianu demonstra că gugariii, oameni de statură impresionantă şi acum, au fost celebrii gyganfes/giganţi din scrierile Greciei antice.

În cartea sa „Enigmele miturilor astrale” (1973), Victor Kernbach afirma că primele fiinţe umane desprinse din familia primatelor, Omul de Cro-Magnon, au locuit în zona munţilor Godeanu – Retezat. Dovada a apărut după exact 30 ani, când a fost descoperit, în vestul Olteniei, celebrul „Ion”, strămoşul oamenilor actuali.

Aşadar, se pare că punctul de plecare al tuturor ştiinţelor vechilor civilizaţii este aici, în România, în Carpaţi!

 


Lasă un comentariu