Militarii americani au descoperit îngroziţi, la 30 de metri sub gheţurile Antarcticii, radiaţii şi căldură! Acum, locul e înconjurat de armata americană! Ce-i acolo? Un portal sau o bază extraterestră?

21.221 vizualizari

antarctica ciudatenieUn geolog american care n-a vrut să-şi decline identitatea, ne prezintă următoarea poveste (de pe 13 ianuarie 2014):

„Actualmente mă aflu la Baza Neumayer din Antarctica. Sunt geolog american şi am venit aici pentru a studia mostre de gheaţă.

Cam cu două săptămâni în urmă, am auzit zvonuri că ar fi fost detectate în această zonă transmisii ciudate cu microunde. Până la urmă s-a descoperit că aceste transmisii veneau de la 30 de metri sub gheaţă, la o distanţă situată la circa 25 de kilometri faţă de bază.

A fost trimisă la faţa locului o expediţie pentru a investiga întreaga zonă. Acolo, s-a aflat că nu erau doar transmisii cu microunde, ci şi o activitate radioactivă, precum şi o cantitate incredibilă de căldură care se afla sub gheaţă şi care topea gheaţa.

De-atunci, totul a început să o ia razna. În câteva zile, a fost trimisă o echipă din Statele Unite, cu un echipament mobil greu. Totul a fost clasificat şi doar câţiva membri ai bazei puteau să ştie ceea ce se întâmplă cu adevărat. Acea echipă, împreună cu echipamentul lor, a fost trimisă către acea locaţie, probabil pentru a vedea ce se află sub gheaţă. După 4 ore, întreaga echipă s-a întors. Din 18 oameni, 7 dintre aceştia au trebuit să fie trataţi de urgenţă de doctori împotriva radiaţiilor.

Cel mai tulburător lucru sunt chipurile pe care le aveau membrii echipei atunci când s-au întors în bază. Ei arătau de parcă ar fi văzut o fantomă. Erau total speriaţi şi ciudaţi! Acum, acea zonă este îngrădită total de armata SUA. Există zvonuri conform cărora a mai fost trimisă din SUA încă o altă echipă de cercetare”.

Dacă relatarea e autentică şi nu e o farsă proastă a cuiva, atunci se pare că americanii au descoperit sub gheaţa Antarcticii fie un portal (poartă stelară), fie o intrare către interiorul Pământului, fie o bază necunoscută (probabil de origine extraterestră). Habar n-am, aşa că aştept şi opiniile voastre ce-ar putea fi… De ce geologul american spunea că militarii americani erau albi la faţă ca varul, „de parcă ar fi văzut o fantomă”? Ce-au văzut ei cu-adevărat?