Militari curajoşi din Pentagon au distrus bazele subterane Illuminati, în care elita globală plănuia să se ascundă după declanşarea unui holocaust nuclear! Planul Illuminati de ucidere a 90% din populaţia lumii dă greş!

10.662 vizualizari

baza-subteranaConspiraţionistul Benjamin Fulford dă un interviu realizatorului de emisiuni de conspiraţii David Wilcock, oferind astfel mai multe dezvăluiri uluitoare. Astfel, conform domniei sale, în jurul datei de 23 august 2016, au avut loc mai multe explozii nucleare subterane în jurul capitalei americane, Washington, dar şi în statul Colorado. Scopul lor? Distrugerea unor facilităţi militare subterane secrete care au fost construite de guvernul american, începând cu anii 60, la costuri de trilioane de dolari.

Dar, întrebarea care se pune e următoarea: cum de s-a putut întâmpla acest lucru şi cine ar putea fi responsabil pentru asta? Mai ales că, aşa cum ne spune David Wilcock, în aceste explozii ar fi murit cel puţin 60.000 de oameni, care lucrează în aceste locaţii secrete. Cine ar fi avut interesul să distrugă nişte facilităţi în care s-au investit sume imense de bani?

Conspiraţionistul Ben Fulford ne dezvăluie următoarele: există o bătălie pentru controlul maşinăriei de făcut dolari. La sfârşitul celui de-al doilea război mondial (1944) Statelor Unite, Marii Britanii şi Franţei le-au fost acordate dreptul de a controla moneda internaţională, care a fost stabilită a fi dolarul american. Pe de altă parte, exista un grup de elite ale lumii care avea tot interesul de a păstra „războiul rece” între SUA şi URSS, care aducea beneficii financiare imense pentru marile companii militare. Preşedintele J.F. Kennedy, cel care a demontat criza rachetelor din Cuba (care ar fi adus omenirea în pragul unui război nuclear) a descoperit acest lucru şi a hotărât ca America să investească mai degrabă în exploatarea spaţiului cosmic şi nu în industria militară, iniţiind astfel marile programe spaţiale americane din anii ’60. Kennedy a fost asasinat, iar începând cu anii 70 programul spaţial american s-a redus substanţial.

În 1994, acordul care acorda Statelor Unite, Marii Britanii şi Franţei dreptul de a controla moneda internaţională (dolarul) a expirat, după 50 de ani. De aceea, mai înainte de asta, URSS a fost descompusă. După 1994, nu mai exista niciun acord la nivel financiar mondial, iar timp de câţiva ani au existat probleme la nivel financiar internaţional, pentru că China şi alte ţări nealiniate au făcut presiuni pentru a lua rolul dominant al dolarului în lume, emis de Federal Reserve, bancă controlată de aceeaşi elită globală malefică. Totul până în 11 septembrie 2001, de când a început un război fals împotriva terorismului, pus la cale de neonaziştii aflaţi la putere în diferite structuri din SUA şi din alte guverne ale lumii.

Această elită globală şi-au construit baze subterane secrete, în care să se ascundă după ce au declanşat un război atomic în lume, pentru a reduce drastic populaţia lumii cu 90%, până sub 1 miliard de oameni. Scopul iniţial al elitei globale a fost acela de a izbucni un război nuclear între Israel şi Iran şi apoi a declanşa un război împotriva Chinei. Acest plan a căzut atunci când a intervenit Putin şi Rusia. Grupul elitist a încercat apoi să atragă China de partea ei, astfel explicându-se vizita preşedintelui Obama în China în 2009.

Există însă şi oameni puternici, aflaţi în funcţii-cheie în Pentagon şi în alte structuri, care şi-au dat seama că planul elitiştilor Illuminati de a ucide 90% din umanitate este unul greşit, aşa că pur şi simplu au dat ordin pentru a distruge aceste oraşe subterane în care elita Illuminati avea de gând să se ascundă după ce declanşau holocaustul nuclear. Astfel, s-a preferat a se sacrifica 60.000 de oameni, decât 6 miliarde de oameni, aşa cum şi-ar fi dorit elitele malefice.