Miliardarul Warren Buffett, unul din liderii Ocultei Mondiale, cel care a organizat atentatele teroriste 9/11 de la New York, îşi cumpără o insulă grecească! Ce naiba mai pune la cale?

4.652 vizualizari

Buffett insulaŞtirea aceasta probabil că aţi citit-o deja pe Internet. O redau de pe mediafax.ro:

Magnatul american Warren Buffett, împreună cu un investitor italian, a cumpărat insula greacă Agios Thomas, situată în Golful Saronic, în apropiere de Atena, relatează publicaţia elenă Proto Thema în ediţia electronică. Milionarii Warren Buffett şi Alessandro Proto s-au asociat pentru a achiziţiona insula greacă Agios Thomas pentru suma de 15 milioane de euro.

Cei doi au emis un comunicat de presă în care afirmă că vor face mai multe investiţii pe insulă, urmând să construiască proprietăţi, pentru a ajuta la dezvoltarea regiunii. Warren Buffet consideră că Grecia oferă în prezent numeroase oportunităţi pentru cei dispuşi să investească.

Insula Agios Thomas este localizată la nord-vest de insula Egina, în Golful Salonic. Grecia, care se confruntă cu o gravă criză financiară, este nevoită să scoată la vânzare mai multe insule, cele mai ieftine având un preţ de pornire de numai trei milioane de euro, potrivit site-ului de ştiri TheJournal.ie.

P.S. Aşadar, ăsta era scopul pentru care Grecia a fost atât de mult îndatorată şi sufocată de marii bancheri internaţionali, dirijaţi din umbră de Oculta Mondială. Se dorea ca Grecia să fie obligată să-şi vândă preţioasele insule. Eu, dacă aş fi un premier grec responsabil, n-aş permite acest lucru niciodată. Cum să-ţi vinzi ţara în halul acesta? Cum să-ţi vinzi insulele!? Este exact ca şi cum eu, fiind proprietarul unei vile, mi-aş scoate la vânzare curtea sau grădina vilei. Sunt lucruri pe care o ţară nu ar trebui să le vândă niciodată, indiferent ce perioadă financiară grea ar traversa; şi aici e vorba de patrimoniul ţării, de proprietăţile importante ale ţării. Ce mai urmează să-şi vândă grecii pentru a-şi plăti datoriile? Templul lui Apollo? Situl arheologic de la Delphi? Muntele Athos? Acropola din Atena?

Pe de altă parte, se observă cine a cumpărat acea insulă, Warren Buffett, unul din liderii Ocultei Mondiale. Acest bogătaş, împreună cu alţi oameni de afaceri puternici, ca George Schultz şi Rupert Murdoch, precum şi cu oficialităţi militare şi din serviciile secrete, probabil că s-au aflat în spatele atentatului terorist de la New York din 11 septembrie 2001, aşa cum am arătat în cadrul acestui articol: Marea conspiraţie a atacurilor “teroriste” de la 11 septembrie 2001 (partea 1): 9/11 a fost o lovitură de stat!Cum poţi avea încredere într-un om care şi-a omorât proprii cetăţeni, doar pentru a-şi realiza propriile interesele oculte? Cică doreşte să investească în acea insulă grecească cumpărată… are el alte interese ascunse, fiţi siguri de asta!