Site de secrete, stiinta si metafizica

Miliardarii lumii se vor ascunde ca şobolanii în buncărele subterane personale, pentru a se adăposti de “marele eveniment catastrofal”…

1 30

Se pare că miliardarii lumii devin din ce în ce mai neliniştiţi în legătură cu situaţia din întreaga lume. Şi ce fac ei în această privinţă? Cheltuie sume mari de bani pe construcția de buncăre de lux, pentru a se pregăti pentru atunci când lucrurile vor deveni public un dezastru. Fie că e vorba de terorism, de conflictele din întreaga lume, de creşterea tensiunilor sociale şi economice sau de o catastrofă naturală iminentă, miliardarii se pregătesc pentru ceea ce e mai rău.

O companie care profită din plin de aceste oportunităţi este Vivos. Cei de la Vivos vând structuri subterane, în cazul unui eveniment catastrofal sau apocaliptic în care milioane de oameni ar pieri sau se vor lupta pentru supraviețuire. Vivos vinde structuri care, în cazul unui război, a unui colaps economic și financiar, a unui “eveniment EMP” (impuls electromagnetic care va distruge întreaga tehnologie), a unei epidemii mortale, bogații lumii vor supraviețui.

Vivos nu este singura companie care vinde buncăre de urgență pentru oamenii bogați din lume. Există firme care au refăcut vechile silozuri de rachete intercontinentale din SUA şi le-au dotat cu locuinţe, alimente, apă și toate celelalte necesități care ar fi necesare pentru a putea supraviețui.

Reid Hoffman, co-fondatorul LinkedIn, a declarat că el crede că mai mult de jumătate din miliardarii din Silicon Valley și-au cumpărat deja o “asigurare apocaliptică” sub forma unui buncăr subteran. Cele mai căutate zone se află în statele americane New Mexico, Montana, North Dakota, Texas, Wyoming și Colorado. Acolo, bogaţii lumii deţin mai multe case de vacanță și adăposturi subterane fortificate, unde ar putea să trăiască mult timp chiar dacă s-ar întâmpla un dezastru pe Pământ. De exemplu, miliardarul John Malone deține terenuri în suprafaţă de 2,2 milioane de acri. Miliardarul şi omul Illuminati Ted Turner are mai mult de 2 milioane de acri de teren în Colorado, New Mexico, Montana, Kansas și Dakota de Sud. Jeff Bezos, fondatorul Amazon, are 400.000 de hectare de teren în Texas, iar proprietarul LA Rams, Stan Kroenke, tocmai a achiziționat recent 225.000 de acri de teren în Montana.

Aşadar, se pare că miliardarii lumii şi-au asigurat deja liniştea în cazul unui eveniment catastrofal în care restul omenirii ar fi afectat. Şi, să nu credeţi că e vorba doar de miliardarii din America… acelaşi lucru e valabil şi pentru Rusia, de exemplu, unde se spune că Putin şi-a construit zeci de buncăre subterane secrete (vedeţi articolul Putin construieşte zeci de buncăre subterane secrete, pregătindu-se de un război atomic! El ar putea folosi înfricoşătoarea rachetă nucleară “Satan 2”, declanşând astfel “apocalipsa”…).

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie