Michael Schumacher trebuia să moară la schi, la 44 de ani, ca şi prinţul olandez Johann Friso! Schumacher, fondatorul unui institut neurologic din Franţa, alături de familia Illuminati Rothschild! Se nasc suspiciuni…

70
8

Michael-Schumacher-Ski-accidentReferitor la recentul accident suferit la ski de binecunoscutul şi îndrăgitul pilot de formula I, Michael Schumacher, am tot fost întrebat de mai mulţi cititori pe email dacă „miros” o conspiraţie în toată această afacere. A fost chiar un accident nefericit sau o tentativă de ucidere a lui Schumacher? S-a implicat Oculta Mondială în acest aşa-zis accident?

Din toate cercetările pe care le-am făcut până acum, două lucruri mi se par ciudate şi care stârnesc bănuiala unei teorii a conspiraţii. Dar, vă las pe voi să trageţi concluziile care se impun. Mai întâi am să fac rezumatul unei ştiri de pe cotidianul The Telegraph, 12 august 2013:

„Maiestatea Sa, Willem-Alexander, regele Olandei, a anunţat cu regret moartea fratelui său, prinţul Johan Friso, la vârsta de 44 de ani, după ce a petrecut 18 luni în comă. Prinţul Johann Friso al Olandei a avut un accident de schi în staţiunea austriacă Lech, în februarie 2012, atunci când a fost surprins de o avalanşă de zăpadă. După ce-a fost scos din zăpadă, prinţul a fost resuscitat timp de 50 de minute, perioadă în care, prin lipsa oxigenului, creierul său a suferit pagube ireversibile. După aceea, prinţul a fost dus la Spitalul Wellington din Londra pentru tratament şi recuperare, iar în noiembrie 2012 au apărut primele speranţe că prinţul şi-ar putea reveni din comă după ce a avut câteva semne de „minimă conştienţă”. Dar, în iulie anul acesta, la 17 luni de la accidentul său, prinţul a fost mutat la Haga, mulţi văzând în acest lucru drept un semn că prinţului îi va fi permis să moară în ţara sa natală.”

Familia regală olandeză a avut întotdeauna legături cu Oculta Mondială, prinţul Bernhard de Lippe-Biesterfeld, tatăl reginei Beatrix, fiind unul din fondatorii Grupului Bilderberg, una din organizaţiile cheie ale francmasoneriei. A avut cu adevărat prinţul Friso un accident în 2012? A murit el cu adevărat în august 2013 sau moartea sa a fost anunţată în 2013, la împlinirea vârstei de 44 de ani? 44 este dublul lui 22, sau de 4 ori numărul 11, fiind unul din „numerele malefice” preferate de organizaţiile sataniste şi oculte. Eu cred că nimic nu e întâmplător în lumea aceasta…

Acum, revenind la accidentul la schi al lui Michael Schumacher… Acesta are tot 44 de ani (!!… coincidenţă!?) şi până în prezent nu am alte date care să demonstreze faptul că nu a fost decât un accident. Însă, ceva bizar pot să vă spun (informaţia aceasta nu cred că a fost publicată undeva în România): Michael Schumacher este co-fondatorul unui institut de cercetare neurologică din Franţa, care se numeşte L’Institut de Cerveau et de la Moelle Epiniere (adică Institutul creierului şi măduvei spinării). Printre membrii fondatori ai acestui institut (lista se găseşte pe site-ul oficial www.icm-institute.org) îi pot numi (alături de Schumacher) pe: Luc Besson, celebru regizor francez de film, Jean Glavany, fost ministru francez, Max Mosley, fost preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Automobile, Lindsay Owen-Jones, preşedintele corporaţiei de  cosmetice L’Oreal, şi, nu în ultimul rând… David de Rotschild, preşedintele Băncii Rothschild! Curios că un membru cunoscut al Ocultei Mondiale şi al organizaţiei Illuminati (David de Rotschild, membru al familiei Rothschild) este co-fondatorul unui institut francez de neurologie, alături de Schumacher. Iar pilotul german a avut un accident grav în care este afectat tocmai din punct de vedere neurologic! Ironia sorţii!?