Meteoritul din Rusia a căzut şi în Cuba! NASA ne minte… Ştiau elitele mondiale că 15 februarie 2013 trebuia să fie data apocalipsei?

10.480 vizualizari

În primele ştiri apărute ieri, 15 februarie 2013, după „ploaia de meteoriţi” din Rusia, se vorbea despre faptul că din asteroidul 2012 DA14 s-ar fi desprins o bucată mare de piatră, care ar fi fost „spartă” în mai multe bucăţi de o rachetă rusească. Mai recitesc încă o dată ştirea originală de pe antena3.ro: Meteoritul de mari dimensiuni ar fi fost distrus cu ajutorul unei rachete, relatează Russia Today. Corpul ceresc a fost interceptat la o altitudine de 20 de kilometri, de către un proiectil al armatei ruse. Este posibil ca meteoritul să fie un fragment desprins din asteroidul ce va trece în seara asta foarte aproape de Pământ.”

Mai târziu, aflăm că, de fapt, ştirea aceasta a fost falsă şi că meteoritul nu a fost lovit de nicio rachetă, el căzând pe Pământul Rusiei direct din spaţiul cosmic. Apoi, NASA vine cu un comunicat de presă halucinant în care ne asigură că nu există nicio legătură între meteoritul căzut în Rusia şi asteroidul 2012 DA14 care a trecut extrem de aproape de Pământ. Citesc de pe hotnews.ro: „Potrivit cercetătorilor NASA, traiectoria meteoritului rus a fost semnificativ diferită de traiectoria asteroidului 2012 DA-14, nefiind nicio legatură între cele două corpuri cereşti. Încă se colectează informaţii despre meteoritul rus, iar în acest moment analizele sunt preliminare. În înregistrările video meteoritul este văzut trecând dinspre stânga spre dreapta, în faţa soarelui care răsare, ceea ce înseamna că se mişca dinpre nord spre sud. Traiectoria asteroidului DA-14 este în direcţia opusă, de la sud spre nord”, se arată în declaraţia de presă a NASA.

Acest comunicat NASA ne insultă inteligenţa! Să crezi că nu există nicio coincidenţă între trecerea extrem de aproape a asteroidului 2012 DA-14 şi căderea de meteorit din Rusia e de-a dreptul patetic, mai ales că exista din timp că pe 15 februarie 2013 s-ar putea să se întâmple ceva pe Terra (https://www.lovendal.ro/wp52/asteroidul-2012-da14-ameninta-de-la-distanta-pamantul-fiti-vigilenti-pe-15-februarie-2013-ziua-de-nastere-a-lui-galileo-galilei/). Da, dragă NASA, sigur că da, între cele două evenimente nu există absolut nicio legătură…cum spui tu 🙂

Dar, se pare că meteoritul nu a căzut doar în Rusia, ci a ajuns chiar şi în…Cuba! Citez o ştire de limbă italiană de pe site-ul RAINews24.it: „Locuitorii dintr-o localitate din regiunea centrală a Cubei au declarat că au văzut un obiect care a căzut din cer și a explodat cu un zgomot mare, zguduindu-le casele, conform unor mărturii citate de televiziunea locală. Într-un raport publicat în această dimineață în Rodas, oraș în provincia Cienfuegos, martorii au descris un obiect extrem de luminos, care a ajuns să aibă dimensiuni mari, comparabile cu cele ale unui autobuz, înainte de a exploda în cer.”

Dacă ştirea e adevărată, aceasta înseamnă că meteoritul a căzut în mai multe locuri de pe Pământ. Opinia mea e alta: că acest asteroid 2012 DA14 a fost de dimensiuni mult mai mari şi că trebuia să lovească Pământul pe 15 februarie 2013, provocând un dezastru uriaş pe planeta noastră. Desigur, informaţia a fost top-secret…aproape nimeni nu ştia despre ea, sau ştiau doar elitele mondiale. În ultimul moment, au reuşit să-l sfărâme cu ajutorul mai multor rachete şi să-i devieze traiectoria. Astfel, se explică bucăţile căzute în mai multe părţi ale globului. Desigur, elitele mondiale au ştiut de acest lucru şi au aşteptat cu emoţie (poate chiar în buncăre subterane) să vadă dacă scenariul apocaliptic se va împlini sau nu. Astfel poate se explică şi demisia papei, aşa cum speculam în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/are-legatura-retragerea-papei-benedict-al-xvi-lea-cu-cel-de-al-treilea-secret-de-la-fatima-se-ascunde-papa-de-potopul-declansat-de-prabusirea-unui-asteroid/. Desigur, totul este doar o ipoteză personală. Aştept şi părerile voastre pertinente.