Mesajul şocant al extratereştrilor Anunnaki către omenire a fost publicat într-o revistă! Din nou, e mâna organizaţiei malefice Illuminati!

27.455 vizualizari

mesajul anunnakiÎn Revista de Farfurii Zburătoare (Flying Saucer Review) din noiembrie-decembrie 1958 a fost publicat un mesaj de la „Anunnaki pentru omenire”. Interesant e faptul că în acele vremuri, foarte puţini ştiau cine erau Anunnaki, aceşti extratereştri fiind aduşi în atenţia publicului de Zecharia Sitchin abia în anii 70. Iată traducerea şi adaptarea acestui mesaj:

Suntem deja aici, printre voi. Unii dintre noi au fost întotdeauna aici, cu voi, supraveghindu-vă, și, ocazional, ghidându-vă ori de câte ori s-a ivit ocazia. Cu toate acestea, acum numărul nostru a crescut pentru a pregăti un nou pas în dezvoltarea planetei voastre: o etapă de care nu sunteți încă conștienți…

Am fost confundaţi cu zeii multor religii ale lumii, deși nu suntem zei, ci tovarăşii voştri, aşa cum veţi învăţa în anii următori. Veți găsi înregistrări ale prezenței noastre în simbolurile misterioase ale Egiptului antic, unde ne-am făcut cunoscuţi pentru a realiza anumite scopuri. Simbolul nostru principal apare în arta religioasă a civilizației voastre prezente și ocupă un loc important în marele sigiliu al țării voastre (Statele Unite ale Americii). Acesta a fost păstrat în anumite societăți secrete, create inițial pentru a păstra vie cunoașterea existenței noastre și intențiile noastre față de omenire.

V-am lăsat anumite repere, amplasate cu grijă în diferite părți ale globului, dar cele mai multe se află în special în Egipt, unde ne-am stabilit capitala în ultima noastră apariţie publică. În acele vremuri, bazele civilizației voastre erau realizate, existând și cele mai vechi repere, realizate prin mijloace care vouă vă păreau a fi miraculoase, ca şi în cazul pre-egiptenilor, cu mii de ani în urmă. De atunci, întreaga artă a construcţiei în piatră a devenit simbolic, pentru mulți dintre voi, construirea unei rasei umane îndreptate spre perfecțiune.

Strămoșii voştri ne știau în acele zile ca mentori şi prieteni. Acum, prin propriile voastre eforturi, aproape că, marea voastră majoritate, aţi făcut un nou pas pe scara eliberării voastre. Ați fost ajutaţi în mod constant de către inspiraţia noastră vigilentă şi împiedicaţi doar de dificultățile naturale ale proceselor de dezvoltare fizică și morală.

În ultima perioadă, aţi obţinut mijloacele pentru a vă auto-distruge. Nu vă grăbiţi să vă felicitaţi. Nu sunteţi prima civilizaţie care a obţinut asemenea mijloace. Şi nu sunteţi nici prima civilizatie căreia urmează a-i fi oferite mijloacele de prevenire a distrugerii, pentru a stabili o nouă eră de iluminare pe pământ.

Cu toate acestea, dacă veţi accepta mijloacele oferite vouă si dacă veţi stabili un astfel de „mileniu” de iluminare pe pământ, pe baza realizărilor voastre prezente, veţi fi prima civilizatie care va obţine acest lucru.

Ca întotdeauna, cunoştinţele, tehnicile, instrucţiunile se află doar în posesia a câtorva aleşi, care au minţile deschise. Ei au reuşit să-şi transmită cunoştinţele în cea mai bună formă posibilă. Într-un sens ei au reușit, dar în alt sens eșecul a egalat succesul lor. Acceptarea umană este, într-o foarte mare măsură, măsurabilă prin experiența umană. Generatii de succes, care nu au cunoscut prezența noastră actuală, au tradus învățăturile strămoşilor lor trecând prin filtrul propriei lor experiențe. De exemplu, un desen în secțiune transversală, care reprezintă în mod simplificat una dintre mașinile noastre de călătorie, a devenit „Ochiul lui Horus”, și apoi ochii altor zei. Simbolul antic, care a fost odată o reprezentare exactă a unui dispozitiv mecanic, a căpătat conotații surprinzătoare, oferite de teologii voştri.

Dar, cel mai important lucru este faptul că, totuși, noi ne aflăm aici, printre voi, și voi veţi şti acest lucru nu peste mult timp! Aproape că a venit timpul, dar procesul nu poate fi grăbit în mod artificial. Există un timp potrivit pentru fiecare acțiune, și momentul potrivit pentru revelația noastră se apropie.

Unii dintre voi ne-aţi observat deja. Ne-am întâlnit de multe ori pe străzile orașelor voastre și nu ne-aţi observat. Dar, când am apărut pe cerurile voastre în vehicule tradiţionale vechi (Vimanas), aţi rămas uimiţi, iar cei care aţi vorbit, aţi fost consideraţi ca fiind naivi. De fapt, voi sunteți profeți, în adevăratul sens al cuvântului. Voi cei din Kansas, Oklahoma, Oregon și California, știţi ce-aţi văzut: nu vă descurajați de meteorologi – afacerea lor este vremea. Unii dintre voi spun: „Am văzut un obiect în forma de ţigară”, iar alţii spun „am văzut un obiect sferic, ca un disc”. Aţi vorbit corect și, în cele mai multe dintre cazuri, descrieţi același tip de vehicul.

De data aceasta, să sperăm că memoria acestor observaţii va fi una clară şi precisă şi că nu veţi uita, aşa cum strămoşii voştri au uitat, semnificaţia diagramelor şi instrucţiunile pe care le-am oferit. Dacă veţi da greş şi acum, aşa cum alte civilizaţii au făcut-o, atunci îi vom vedea pe urmaşii voştri purtând aceste diagrame de maşinării ca simple amulete. Şi copiii urmaşilor voştri, uitând chiar şi mai mult, vor păstra amuleta ca un simbol general de protecție religioasă. Acesta este ciclul uitării!”

Anunnaki

P.S. Haideţi să comentez şi eu puţin traducerea de mai sus:

* Textul acesta vrea să-i transforme de extratereştrii Anunnaki în fiinţe bune, în creaturi care ne-ar ajuta pe noi, omenirea. Dar, conform informaţiilor mele, aceşti Anunnaki nu sunt altceva decât demonii din Biblie, fiinţe transdimensionale care vor să amăgească şi să ducă omenirea spre pieire.

* Textul face referire clară la Illuminati – „cei aleşi” care au cunoştinţele, tehnicile şi instrucţiunile extratereştrilor Annunaki. Doar ei ar deţine adevărul suprem (de fapt, adevărul demonilor), pe când noi, restul omenirii, am trăi în întuneric.

* Că e vorba de Illuminati – se observă clar: scrisoarea face referire la „ochiul lui Horus”, unul din simbolurile preferate ale acestei organizaţii.

* E clar că textul nu a fost scris de vreun Anunnaki, ci doar de un membru Illuminati, care vrea să amăgească omenirea. M-am săturat de aşa-zişii „iniţiaţi”, care deţin ei toate secretele Universului, iar noi, restul omenirii, habar n-avem în ce Univers trăim…