Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Mesajul secret al preşedintelui Kennedy: “Am văzut o navă spaţială. Am descoperit un extraterestru gri”

602

blankCredea preşedintele Kennedy în extratereştri? Un susţinător al teoriei “JFK, fan OZN”, spune că da, şi pentru a dovedi acest lucru, el are nişte benzi înregistrate. Există doar o problemă: teoria este validă doar dacă benzile sunt ascultate înapoi!

Audio-analistul Jon Kelly pretinde că, prin ascultarea în sens invers a noilor înregistrări secrete făcute de JFK în Casa Albă, înainte de moartea sa în 1963, ar apărea dovada că preşedintele ne-a vorbit despre OZN-uri şi extratereştri. Pentru a susţine această presupunere, Kelly a preluat porţiuni din benzile înregistrate, în special cele în care Kennedy discuta despre programul spaţial (1963) şi le-a derulat înapoi, dezvăluind adevăratul mesaj al preşedintelui către lume.

De exemplu, propoziţia “The other thing I talked about was space” (“Am mai discutat despre spaţiu”), dacă este derulată invers ar reieşi “I saw a spacecraft. Found a Grey” (“Am văzut o navă spaţială. Am descoperit un extraterestru gri”).

Într-adevăr, ascultând înregistrarea audio invers, există unele cuvinte care ar suna cu propoziţia “demascată” mai sus, dar este greu de crezut că Kennedy se folosea de o asemenea codare pentru a-şi ascunde mesajul său adevărat. Asta ar însemna că Kennedy şi-ar enunţa astfel mesajele încât să formeze “cuvintele adevărate” care ar dori să le transmită. Din punctul meu de vedere pare a fi imposibil…

Vedeţi mai jos videoclipul al celui care susţine această teorie:

Orgoni Crystal