Marlboro: o marcă celebră de ţigări cu simboluri oculte, criminale şi Illuminati

13.166 vizualizari

Vreau să spun de la bun început că nu am făcut acest articol pentru a critica marca de ţigări Marlboro şi compania producătoare, Philip Morris. Din contra, vreau să fac o mică mărturisire: deşi n-am fumat niciodată în viaţa mea, atunci când eram mic, mă fascinau reclamele la ţigările Marlboro, mai precis ideea de cowboy liber cuprinse în acele materiale publicitare. De fapt, această reclamă a făcut ca Marlboro să devină ţigara nr.1 în lume, ca urmare a faptului că ea a fost îndreptată către acea porţiune a sufletului unui bărbat e este capabilă eroismul care-l asociem cowboy-lor (vezi mai multe detalii în acest articol https://www.lovendal.ro/wp52/de-ce-a-avut-atata-succes-marlboro/).

Totuşi, în spatele acestui succes incontestabil se poate ascunde ceva ocult şi malefic. Ceea ce se află imprimat în pachetele de ţigări Marlboro nu poate fi doar rodul unor simple coincidenţe. Voi prezenta în acest articol care sunt dovezile care arată că în spatele lui Marlboro se află simboluri oculte.

Dovada nr.1: Numărul malefic 11

Dacă vă uitaţi la scrisul de la „Marlboro” (vezi imaginea din stânga), veţi observa că literele l şi b, alăturate, sunt anormal de mari faţă de celelalte litere, chiar mai mari decât majuscula M, ceea ce nu se practică în scrierea obişnuită. Dacă se acoperă cu degetul cuvântul Marlboro, la nivelul majusculei, ceea ce rămâne sunt două bare verticale, adică numărul 11. Dar, din punct de vedere ezoteric, numărul 11 este un număr malefic. Citez de pe site-ul Mysticalnumbers.com:
* Sf.Augustin a spus că nr.11 este „blazonul păcatului”;
* Nr.11 e considerat a fi simbol al conflictului intern şi al rebeliunii;
* Nr.11 reprezintă dezordinea;
* Dacă nr.10 simbolizează un ciclu complet, prin adăugarea lui 1, rezultă 11 ce este simbolul extravaganţei şi păcatului uman.

Dovada nr.2: Ku Klux Klan

Dacă luaţi pachetul de Marlboro (în faţă) şi-l întoarceţi într-o parte (pe partea stângă) se vede litera K. Pe verso-ul pachetului, avem iarăşi simbolul literei K. Tot aceeaşi literă mai apare şi pe fundul pachetului. Deci 3 de K. Ce reprezintă cei 3 de K? Nimic altceva decât societatea secretă Ku Klux Klan (cea creată la sfârşitul războiului de secesiune din America din 1865), care lupta împotriva eliberării sclaviei negrilor. Mai târziu, Ku Klux Klan a fost implicată în activităţi criminale şi oculte.

Dovada 3: piramida

Deşi piramida, la origine, nu e un simbol francmasonic, totuşi ea a fost „furată” de masonerie şi astfel, este asociată în prezent cu francmasoneria ocultă, în special cu organizaţia Illuminati. Se observă foarte clar triunghiul alb de deasupra scrisului „Marlboro”.

În concluzie: un simbol malefic (11), un simbol criminal (KKK) şi un simbol francmasonic (piramida). Pe cine reprezinţi tu, Marlboro?