Marii bancheri ocultişti ai lumii doresc distrugerea Băncii Centrale a Iranului, pentru a deţine monopolul global

4.063 vizualizari

Ei bine, e oficial: oficialii americani au declarat că Banca Centrală a Republicii Iranului este adevărata lor ţintă, şi nu energia atomică dezvoltată de această ţară islamică. Acest lucru n-ar trebui să constituie o surpriză pentru cei care înţeleg maşinaţiunile sistemului Federal Reserve (banca oficială de emisiune a SUA), dar şi a băncilor centrale globale private, ce aparţin unor carteluri de bănci private. Precum se ştie, Federal Reserve, banca ce emite dolarul american, e deţinut de un cartel de bănci controlat de puternica familie Rothschild.

„Ultima rundă de sancţiuni americane vizează închiderea băncii centrale a Iranului, a declarat joi un înalt oficial american, admiţând astfel pentru prima oară intenţia adevărată. „Trebuie să închidem Banca Centrală a Iranului”, a declarat un oficial, cu condiţia păstrării anonimatului, adăugând că Statele Unite se vor mişca rapid pentru punerea în aplicare a sancţiunilor” (Sursa: National Post).

Dorinţa de dominare completă asupra monedelor lumii este scopul final al cartelurilor bancare centrale globale, căci profitul lor vine din împrumuturile de monedă acordate a guvernelor şi a populaţiilor, cu dobândă. Iranul, fiind una dintre ultimele naţiuni ale lumii a cărei monedă naţională e emisă ÎN MOD GRATUIT, fără dobândă, reprezintă o sfidare la adresa Noii Ordini Mondiale. A nu se uita că Gaddafi, „dictatorul” Libiei, a fost debarcat şi ucis anul trecut, întrucât ameninţa să scoată dolarul ca monedă de referinţă în tranzacţiile cu petrol şi să-l înlocuiască cu dinarul de aur african.