Site de secrete, stiinta si metafizica

Margaret Thatcher, “doamna de fier” a Marii Britanii, era membră a lojii masonice oculte “Steaua Răsăritului” din Washington

7 38

Margaret Thatcher, prim-ministrul Marii Britanii timp de 11 ani (1979-1990), a fost caracterizată, în septembrie 1989, în Camera Comunelor, drept „Ceauşescu al Marii Britanii” şi acuzată, în nenumărate alte ocazii, pentru stilul ei dictatorial. Puţini cunosc faptul că pentru atitudinea ei arogantă, chiar insultătoare faţă de aristocraţia de tradiţie, de lumea intelectuală, de cler şi chiar faţă de popor, întreaga Marea Britanie a fost cuprinsă de ură împotriva ei. Nimeni, în întreaga istorie a naţiunii, şi acest lucru ne interesează, nu a adus atâtea daune învăţământului, ştiinţei, culturii şi vieţii universitar-academice britanice, precum o făcuse ea.

Eminenţa sa cenuşie a fost Keith Joseph, ministru al învăţământului, apoi al Industriei. Acest tandem, prin măsurile luate, a pus învăţământul preuniversitar, cultura, cercetarea ştiinţifică şi universitară la cheremul liberei concurenţe, pentru a da acestora o orientare spre „economia de piaţă”. Zeci de ani, măsurile adoptate au avut efecte dezastruoase asupra dezvoltării intelectuale, spiritului şi moralei culturale ale tineretului. Nici măcar Iluminaţii, pe faţă, nu ar fi acţionat cu mai mult succes.

Menţionăm că un membru al Camerei Comunelor a interpelat-o în Parlament, cerându-i lui M. Thatcher să recunoască dacă este sau nu membră a lojii masonice „Steaua Răsăritului” („Eastern Star”), ce-şi are sediul la Washington. A fost privit cu răceală şi nu a primit niciun răspuns.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie