Marele secret al Antarcticii: acest continent ar putea fi deţinut de o alianţă formată din Elita Globală şi din extratereştri!

8.346 vizualizari

antarctica-elita-globalaAntarctica, un tărâm al nimănui, misterios şi rece ca gheața. De-a lungul istoriei, omenirea a crezut că acest continent nu deține secrete. În mod evident, noi dovezi controversate dovedesc faptul că Antarctica este baza unei Oculte Globale, care deține o putere imensă.

Conspiraţioniştii au dezvăluit faptul că Antarctica găzduiește facilități subterane care aparțin unei alianțe puternice de guverne ale lumii (SUA, Rusia, China) în care sunt implicaţi şi extratereştrii. Numele acestei alianțe bizare ar fi „Conglomeratul Corporativ Interplanetar” (Interplanetary Corporate Conglomerate – ICC).

Istoria adevărată de explorare a Antarcticii a început în timpul celui de-al treilea Reich, când naziștii au început în anii 1930 construirea unei rețele masive de baze și tuneluri sub gheţurile reci ale Antarcticii. Potrivit renumitului conspiraționist Michael Salla, la sfârşitul celui de-al doilea război mondial, elita nazistă s-a adăpostit în Antarctica.

În timpurile noastre, Antarctica s-a transformat într-un continent special, în care elita mondială organizează întâlniri și creează programe spațiale secrete. Nu sunt mai multe detalii despre aceste programe, deși acestea alimentează mai multe teorii ale conspirației.

Există alte teorii care spun că regiunea este, de asemenea, sediul central al unei alianțe de elită, care este la nivel mondial, numită Noua Ordine Mondială – Illuminati. Această alianţă s-a format la sfârşitul celui de-al doilea război mondial, atunci când mai mulţi oameni de ştiinţă nazişti au ales să lucreze pentru guvernul SUA (prin aşa-numita operaţiune „Paperclip”).

Dar, se pare că în toate aceste grupuri secrete ar fi implicate şi fiinţele extraterestre, care exploatează lăcomia elitei globale de a avea parte de tehnologia care să-i asigure dominaţia lumii. Fie că este vorba de oameni sau de extratereştri, faptul că există programe secrete într-un loc pustiu ca Antarctica dovedește faptul că Pământul are multe secrete care nu au fost încă descoperite. Numai timpul va spune dacă omenirea va fi sub controlul acestor grupuri…