Site de secrete, stiinta si metafizica

Marele Prince a fost omorât de Illuminati pentru că ştia şi exprima public prea multe secrete Illuminati? Varianta oficială e moartea prin supradoza de droguri…

12 32

Prince IlluminatiAcum, că toată lumea e şocată de moartea marelui artist Prince, trebuie să ne punem întrebarea: a fost doar un accident nefericit dispariţia sa fizică sau este implicată o adevărată conspiraţie aici? Oficial, cauza morţii este consumul de droguri, aşa cum putem citi de pe libertatea.ro:

“Site-ul american TMZ vine cu noi detalii despre mortea legendarului artist Prince. Potrivit acestora, se pare că artistul a fost ucis de o supradoză de droguri. Mai multe surse au declarat pentru publicația menționată că în urmă cu șase zile acesta fusese tratat pentru o astfel de supradoză. Jurnaliștii TMZ spun că săptămâna trecută, când Prince a fost dus de urgență la spital, după ce a susținut un concert în Atlanta, acesta nu a fost tratat pentru gripă, așa cum a declarat reprezentantul lui, ci medicii i-au administrat tratament pentru o supradoză de droguri.

Un purtător de cuvânt de-al lui Prince a declarat vinerea trecută pentru TMZ că artistul s-a simțit rău la ultimele sale concerte și starea i s-a înrăutățit pe avion, fapt pentru care au aterizat de urgență și l-au dus la un spital în statul Illinois. Surse din spital au declarat însă pentru TMZ că medicii i-au administrat un „shot de medicamente”, specific pentru a contracara efectele unei substanțe opiacee. În plus, doctorii i-au recomandat artistului să rămână în spital pentru minim 24 de ore. Stafful lui a cerut atunci spitalului o cameră privată pentru artist și pentru că reprezetanții instituției nu au putut să le dea, Prince și echipa lui au decis ca acesta să fie externat, fiind dus tot cu avionul la reședința sa, iar acest lucru s-a dovedit a-i fi, în cele din urmă, fatal”.

Dacă ne uităm pe site-urile de conspiraţii din întreaga lume, observăm că în unele din interviurile sale televizate, Prince vorbeşte despre chemtrails şi Illuminati, ceea ce trebuie să ne pună oarecum pe gânduri.

Pe de altă parte, ce-i mai şocant o reprezintă faptul că încă de acum câţiva ani circula pe Internet un videoclip în care Prince, într-un concert din 1998, ar fi previzionat cu 3 înainte atacurile teroriste 9/11 de la New York, înfăptuite de Osama bin Laden. Nu ştiu dacă melodia pe care o puteţi auzi mai jos a fost interpretată de Prince, în 1998, dar dacă e adevărat, acest lucru ar fi cu adevărat cutremurător.

Iată presupusele versuri ale melodiei lui Prince (referindu-se la Osama bin Laden):

“Trebuie să mă întorc în America,
Trebuie să fiu pregătit pentru a bombarda (…)
Osama bin Laden e gata să bombardeze,
Osama bin Laden e gata să bombardeze,
America, ai grijă!
2001, loveşte-mă!”

Oare a fost ucis Prince pentru că ştia prea multe?

 

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie