Marele actor Robert de Niro a fost presat de mass-media oficială să interzică un documentar despre faptul că vaccinul produce autism! Puterea corporaţiilor medicalo-farmaceutice a atins cote alarmante! Ele nu vor să cunoaştem adevărul!

3.649 vizualizari

vaccin autism Robert de NiroFestivalul de Film Tribeca a fost fondat de marele actor Robert de Niro. Însă, de Niro, are un copil cu autism, care, cel mai probabil a devenit autist ca urmare a unui vaccin anti-pojar. Aşa că s-a bucurat enorm de mult atunci când a auzit că regizorul filmului, doctorul Andrew Wakefield, un activist anti-vaccinare, a produs un documentar incredibil – „Vaxxed” – despre vaccinul administrat într-o singură doză împotriva pojarului, oreionului şi rubeolei, care ar provoca autismul.

Iniţial, marele actor american a cerut ca documentarul „Vaxxed” să fie prezentat pe 24 aprilie 2016 la festivalul de film Tribeca de la New York. De Niro a spus: “Vreau să fie o discuție. Am un copil cu autism şi credem că acest e un fapt dramatic. Grace și cu mine avem un copil cu autism și noi credem că este critic ca toate problemele care există în jurul cauzelor ce determină autismul să fie discutate și examinate în mod deschis. În cei 15 ani de când Festivalul de Film Tribeca a fost fondat de mine, eu nu am cerut niciodată ca un anume film să fie proiectat și nu m-am implicat niciodată în programul festivalului. Cu toate acestea, acum, acest lucru, este ceva foarte personal pentru mine și pentru familia mea și vreau ca acolo să fie o discuție, din acest motiv noi vom proiecta filmul ‘Vaxxed’ la acest festival”.

Însă, ceva s-a întâmplat. Au existat nişte presiuni enorme asupra actorului, sau chiar ameninţări, altfel nu-mi explic de ce acesta a mai renunţat să prezinte acest documnentar. Adevărul întotdeauna supără mult. „New York Times” şi alte instituţii din mass-media oficială controlate de Oculta Mondială, au început asaltul: critici şi atacuri împotriva lui de Niro pentru interzicerea filmului. Cu alte cuvinte, s-a instaurat presiunea și au apărut amenințările, până când, De Niro a hotărât „că e mai bine”, să cenzureze proiecția filmului, proiecție pe care el însuşi o propusese inițial.

Wakefield care e medic de profesie este un activist anti-vaccinare şi este autorul unui studiu – publicat — în jurnalul medical britanic „The Lancet”, în anul 1998. Studiul a fost retras din acel jurnal medical în 2010 de către Colegiul Medicilor din Marea Britanie. În plus, față de retragerea studiului, care cerceta cazurile a 12 copii, „General Medical Council” din Marea Britanie, i-a retras licența medicală lui Wakefield invocând „violări ale eticii medicale şi lipsa dezvăluirilor conflictelor de interese financiare”. Deci dacă ești medic şi faci un studiu despre vaccinurile care provoacă autism ți se retrage dreptul de a mai profesa.

Apoi, chiar dacă te cheamă Robert de Niro şi ai un copil cu autism, nu poți prezenta un film documentar făcut pe baza acestui studiu, la propriul tău festival de film pe care l-ai fondat, pentru că riști să nu mai faci filme nici ca regizor şi nici ca actor. „Am fost martorii la încă un exemplu despre cum cenzurează puterea şi interesele corporatiste libertatea de exprimare, arta şi adevărul“, au transmis, într-un comunicat de presă, regizorul britanic Andrew Wakefield, fost medic, şi producătorul Del Bigtree.

Trist, dar adevărat. Iată cum funcţionează aşa-zisa democraţie: vrei să îţi expui un punct de vedere, care deranjează marile corporaţii şi imediat eşti presat să renunţi la acel punct de vedere. Din păcate, puterea corporaţiilor medicalo-farmaceutice a atins cote alarmante, de ele pot opri în „democraţia nr.1 a lumii”, SUA, ca un film să fie interzis, punând presiune pe unul dintre cei mai mari actori ai momentului, Robert de Niro. Un singur lucru nu ia în seamă mass-media oficială de propagandă pro-corporaţii şi pro-Oculta Mondială: interzicând ceva, efectul va fi unul contrar. Adică, tot mai mulţi oameni vor dori acum să vizioneze acel documentar, pe principiul: „Dacă e interzis, înseamnă că e ceva adevărat, întrucât numai adevărul poate supăra”. Dacă totul era o minciună, nimeni nu se mai agita…

Sursa: stirileprotv.ro