Marea manipulare a Ocultei Mondiale: crearea unei ameninţări extraterestre inventate

7.846 vizualizari

Într-un articol din iulie 2011, aduceam argumente ştiinţifice pentru care extratereştrii nu pot exista (https://www.lovendal.ro/wp52/nu-exista-extraterestri-nici-pleiadieni-omuleti-cenusii-sau-annunaki-noi-suntem-singuri-in-acest-univers/). Şi totuşi, „extratereştrii” apar în multe materiale şi înregistrări video (în special faimoasele OZN-uri, care ar avea origini extraterestre). Cum de apar aceşti „extratereştri” şi cine are interesul de a-i promova atât de mult, dacă ei nu sunt un fenomen real? Oare nu cumva Oculta Mondială are interesul de a crea ideea în mintea populaţiei că extratereştrii şi OZN-urile există? Dar cu ce scop? Vom vedea răspunsul în documentarul de mai jos, tradus în exclusivitate de către mine.

William Cooper (1943-2001) este un fost ofiţer militar de informaţii care ne face nişte dezvăluiri uluitoare, şi anume că isteria existenţei extratereştrilor reprezintă invenţia Ocultei Mondiale, pentru a justifica crearea unei unice guvernări mondiale tiranice. Iată ideile principale din acest documentar:

*Existenţa extratereştrilor a fost planificată încă din 1917, şi probabil înainte de asta. Şi asta pentru a se crea o ameninţare extraterestră inventată la adresa Pământului, pentru a se putea instala o guvernare mondială şi totalitară.

* Primul document în care se vorbeşte despre necesitatea existenţei extratereştrilor se numeşte „Misiunea delegatului imperial, 1917: O înregistrare a recepţiei în SUA a misiunii speciale conduse de vicontele Ishhi”. Şi atunci când ambasadorul imperial se află în New York, a avut loc o cină, în care au vorbit mulţi oameni faimoşi. Unul dintre ei a fost faimosul filozof John Dewey, părintele sistemului de învăţământ public american. Iată ce a spus el: „Cineva a remarcat ca cea mai bună modalitate de a uni toate naţiunile globului, ar fi un atac de pe o altă planetă. În faţa unui asemenea inamic extraterestru, oamenii ar răspunde cu un simţ al unităţii de interese şi scopuri”.

* Un document foarte important este „Raportul din Iron Mountain, probabilitatea şi dezirabilitatea unei păci permanente.” Aici vom găsi câteva afirmaţii şocante:

* „Credibilitatea are ca problemă dezvoltarea unui substitut politic pentru război. Deşi propunerile de explorare spaţială constituie, în multe feluri, un substitut economic pentru război, totuşi lor le lipseşte ceva. Cel mai ambiţios şi mai nerealist proiect spaţial nu poate să genereze singur o ameninţare externă credibilă. S-a tot argumentat că o asemenea ameninţare ar oferi cea mai bună şi ultima speranţă de pace, prin unirea umanităţii împotriva pericolului de distrugere de către creaturi de pe alte planete sau din spaţiul extraterestru. Au fost propuse experimente pentru a testa credibilitatea unor ameninţări de invazie extraterestră.”

* Şi apoi se continuă pe o altă pagină: „Cu toate acestea, un substitut politic eficient pentru război ar necesita „inamici intermitenţi”, unii dintre aceştia putând părea credibili în contextul sistemului actual de război. Ar putea fi, de exemplu, poluarea mediului care ar putea înlocui posibilitatea distrugerii în masă de către armele nucleare, ca principalul substitut pentru război.”

* „Otrăvirea aerului şi a principalelor provizii de alimente şi apă, se află deja într-un stadiu avansat şi pare a fi promiţătoare. Poate constitui o ameninţare ce poate fi rezolvată doar prin intermediul organizaţiilor sociale şi puterilor politice. Dar, conform indicaţiilor actuale, vor fi nevoie 2 generaţii şi jumătate înainte ca poluarea mediului, deşi gravă, să constituie o ameninţare la nivel global, pentru a se oferi o soluţie.”

* „Oricât de imposibili ar putea fi unii din duşmanii alternativi pe care i-am menţionat, trebuie să subliniem că măcar unul trebuie să fie găsit, credibil şi important, dacă o tranziţie către pace se va întâmpla vreodată fără vreo dezintegrare socială. În judecata noastră, o asemenea ameninţare trebuie să fie inventată, decât să fie dezvoltată din condiţii necunoscute.” Doamnelor şi domnilor, ei au creat atâţia duşmani, cu scopul de a aduce o guvernare unică şi totalitară, încât nu ştim care inamic este real şi care e fals! Nu e niciun accident că au loc poluări intenţionate ale mediului, ale râurilor, pădurilor, oceanelor… Nu e niciun accident…tocmai aţi auzit. Lucrurile acestea au fost planificatecu mulţi ani înainte.

* Legat de această carte „Raportul din Iron Mountain”, aceasta este destul de controversată, datorită afirmaţiilor şocante din interiorul ei. Raportul ar fi fost produs de Grupul de Studii Speciale, de către 15 oameni, ale căror identităţi au rămas necunoscute. Totuşi, unul din membri a considerat că raportul nu trebuie ascuns de ochii publicului şi i l-a oferit editorului Leonard Lewin care l-a publicat la editura Dial Press, în timpul administraţiei Johnson. Walt Rostow, membru CFR (ce face parte din Oculta Mondială), consilier al preşedintelui Johnson, s-a grăbit să catalogheze lucrarea ca fiind un fals ordinar. Herman Kahn, director al Institutului Hudson, şi el membru CFR, a declarat că raportul nu era autentic. Cotidianul „The Washington Post”, condus şi el de un membru cunoscut al CFR, Katherine Graham, a numit „Raportul din Iron Mountain” drept o satiră savuroasă, dar neautentică. Nu-i aşa că-i ciudat că tocmai CFR-ul (Consiliul de Relaţii Externe, organizaţia ce face parte cu siguranţă din Oculta Mondială) s-a grăbit să catalogheze lucrarea drept un fals grosolan? Şi totuşi, cum se face că multe din lucrurile spuse în raport se regăsesc în realitatea înconjurătoare de zi cu zi?

* În concluzie, toate relatările despre răpirile de extratereştri, despre OZN-uri extraterestre şi ciudate etc., fac parte dintr-un scenariu creat, pentru a ne oferi o ameninţare extraterestră inventată.

* În timpul administraţiei sale,preşedintele Reagan (1980-1988) a ţinut şase discursuri vorbind specific de o ameninţare din spaţiul extraterestru, de unele specii de pe alte planete. Şase discursuri! De ce preşedintele ar repeta acelaşi lucru, de şase ori, la sfârşitul discursurilor? De ce el? Acestea nu apăreau în foile cu discursuri…Ronald Reagan le-a adăugat de la el:

* „Poate că avem nevoie de o ameninţare globală de afară. Câteodată, mă întreb cât de repede diferenţele noastre la nivel global ar dispărea dacă ne-am confrunta cu o ameninţare extraterestră, din afara lumii acesteia.”

* Aceasta este o puternică sugestie adresată oamenilor lumii că chiar ar exista o ameninţare de la unele specii de pe alte planete. Ea reprezintă cea mai sofisticată şi mai de succes operaţiune de control a minţii în întreaga istorie a lumii.

* Ce modalitate mai bună de a implementa ideea unei unice guvernări mondiale, decât aceea de a crea posibilitatea în minţile oamenilor lumii că am fi ameninţaţi de alte specii de pe alte planete. Şi, scopul final este acela de a face Pământul să pară foarte mic, să prezinte oamenilor lumii că există o ameninţare exterioară, din partea unei rase superioare, de pe alte planete, mult mai superioară decât noi, din punct de vedere intelectual, filozofic şi tehnologic, cu scopul de a produce dezmembrarea statelor-naţiuni, dispariţia tuturor religiilor existente ale lumii, şi formarea unei guvernări mondiale şi totalitare.