Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Marea “greşeală” a preşedintelui Kennedy: s-a opus puterii militare a Israelului! N-ar fi exclus ca din această cauză, Kennedy să fi fost asasinat acum 52 de ani…

314

KennedySUA a avut şi preşedinţi curajoşi, ce poţi fi luaţi drept exemplu, iar unul dintre aceştia este, fără îndoială, John F. Kennedy, preşedintele care a fost asasinat pentru că a deranjat pe multă lume. Astăzi vom vorbi despre un aspect despre care nu se prea vorbeşte în mass-media, şi anume opoziţia curajoasă a preşedintelui american faţă de puterea Israelului.

Într-o carte extraodinară – “They Dare to Speak Out”, adică “Ei au îndrăznit să vorbească” – Paul Findley scrie în pagina 114 că în timpul campaniei lui Kennedy pentru președinte din 1960, el a avut o întâlnire cu niște evrei proeminenţi. Kennedy a fost foarte insultat atunci când unul dintre evrei a declarat că știa că Kennedy avea probleme financiare în a-şi susţine campania, iar el şi prietenii săi evrei l-ar fi ajutat financiar în mod semnificativ, dacă Kennedy, în calitate de viitor președinte, va permite Israelului să-şi realizeze politica în Orientul Mijlociu în următorii patru ani.

După această întâlnire, JFK şi-a dorit o lege prin care Trezoreria Statelor Unite să plătească o sumă de bani egală pentru toți politicienii care vor candida pentru funcţia de președinte al Americii, sumă ce varia proporţional cu numărul de semnături al cetăţenilor care susţineau un anumit candidat. Aceasta era singura şansă pentru ca un viitor preşedinte să scape de sub influenţa intereselor unor grupuri financiare foarte puternice. Iar unul din lobby-urile foarte puternice la Washington este cel realizat de Israel. Actualmente, lobby-ul Israelului este atât de puternic la Casa Albă, încât orice preşedinte va face jocul Israelului în politica externă a Statelor Unite în Orientul Mijlociu.

Într-o altă carte foarte interesantă – “Opţiunea Samson”, scrisă de Seymour Hersh, găsim o altă informaţie interesantă, şi anume aceea că preşedintele John Kennedy a vrut să oprească obţinerea armei nucleare de către Israel. De aceea, democratul John Kennedy a numit la conducerea CIA-ului, un republican, John A. McCone, pentru a conduce acest serviciu secret american, şi asta pentru că pentru că McCone în 1960, ca preşedinte al Comisiei pentru Energie Atomică, a dezvăluit informaţii despre fabrica de arme nucleare a Israelului de la Dimona (vedeţi şi articolul de pe Wikipedia). McCone a demisionat din funcţia de director al CIA, în 1965, din cauza preşedintelui Lyndon Johnson, care i-a fost frică să se confrunte cu Israelul (cum a făcut Kennedy) în ceea ce priveşte programul de arme nucleare, fiind speriat că va pierde susţinerea puternicului lobby evreiesc de la Washington.

Kennedy a fost asasinat în 22 noiembrie 1963 (ieri s-au împlinit 52 de ani de la acest tragic eveniment), iar una din teoriile vehiculate este aceea că preşedintele a fost omorât de către Mossad, serviciul secret al Israelului, tocmai din cauza politicii sale ostile faţă de statul evreu.

Orgoni Crystal