Site de secrete, stiinta si metafizica

Marea corporaţie americană IBM are un nume ce aduce aminte de simbolul ochiului în piramidă al Ocultei Mondiale

6 24

Pentru articolul pe care l-am scris ieri despre asemănarea dintre blocul negru de monolit din filmul “2001: Odiseea spaţială” (1968) şi un OZN negru cu formă dreptunghiulară (https://www.lovendal.ro/wp52/in-mexic-a-fost-observat-un-ozn-sub-forma-unui-bloc-de-monolit-negru-asemanator-cu-cel-din-filmul-2001-odiseea-spatiala-1968/), am realizat mai multe documentări pe Internet. Am dat printre altele şi de un mic interviu cu Allan Watt, un conspiraţionist american care ne vorbeşte despre marile simboluri masonice şi oculte din filmul “2001: Odiseea spaţială” (vedeţi videoclipul de mai jos). De la minutul 03:18, Alan Watt ne vorbeşte despre semnificaţia ocultă a lui…IBM!

Înainte de a dezvălui ce e ocult în IBM, să facem o mică istorie a acestei companii (sursa Wikipedia). IBM (International Business Machines Corp.) este cea de a doua corporaţie americană după numărul de angajaţi şi se ocupă cu producţia de hardware şi software, precum şi servicii de consultanţă în domeniul tehnologiei informaţiei. Compania a fost fondată în 1911, sub numele de Computing Tabulating Recording Company (CTR), prin fuziunea a 3 companii: Tabulating Machine Company, International Time Recording Company şi Computing Scale Company. CTR şi-a schimbat numele în International Business Machines (IBM) în 1924.

Acum, revenind la interviul lui Allan Watt, acesta ne dezvăluie că, de fapt, numele de IBM are o semnificaţie ocultă. IBM se pronunţă în limba engleză “ai-bi-em”. I, adică “ai”, are aceeaşi pronunţie ca şi cuvântul englezesc “eye” (“ai”), cuvânt care înseamnă “ochi”. B-M (adică “bi-em”) se aseamănă mult cu un alt cuvânt din limba engleză “beam” (se pronunţă “bim”) care semnifică “rază”. Adică IBM s-ar putea traduce “raza ochiului”. Nu vă aduce aminte a ceva? La simbolul “ochiului din piramidă” (aşa-zisul “ochi ai lui Horus”), din care ies mai multe raze, simbol aflat pe bancnota americană de 1 dolar. E adevărat că simbolul “ochiului în piramidă” a fost iniţial un simbol creştin (aşa cum scriam într-un articol din 2009: https://www.lovendal.ro/wp52/ochiul-in-piramida-n-a-fost-niciodata-simbol-francmasonic-ci-unul-crestin/), dar el a fost însuşit de francmasonerie, Illuminati pentru a fi simbolul celor aflaţi în Oculta Mondială.

Aşadar, iată că şi o mare corporaţie ca IBM şi-a ales o denumire ce aduce aminte de un simbol ocult…

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie