Majestic-12 şi „Societatea Jason”, adevăratele puteri oculte din spatele guvernului american! Ele nu dau socoteală nimănui şi îi pot asasina chiar şi pe preşedinţii SUA!

5.760 vizualizari

majestic12În articolul acesta am să încerc să vă prezint o parte din malefica putere care se află la conducerea Statelor Unite. unele lucruri poate le cunoşteaţi… altele poate că nu. Aşa cum spune şi Wikipedia, şi aşa cum am mai vorbit şi în cadrul acestui articol din noiembrie 2013 (Un fost agent al organizaţiei secrete Majestic 12 ne explică în toate detaliile cum arată trupul extratereştrilor! Aceştia deţin un cristal octogonal prin care pot vedea trecutul omenirii!), Statele Unite par să fie conduse de misterioasa organizaţie Majestic 12. Aceasta (cunoscută prescurtat sub numele de MJ-12) este o comisie specială  şi secretă la nivelul guvernului american, creată în 1947 de către preşedintele american Harry Truman şi care avea ca scop investigarea activităţii OZN-urilor.

MJ-12 este responsabilă doar în faţa preşedintelui Statelor Unite. De fapt, uneori, MJ-12 poate trece chiar şi peste preşedinte. Se pare că MJ-12 a fost cea care a ordonat asasinarea preşedintelui american Kennedy, căci acesta ar fi ameninţat că va dezvălui publicului fapte despre prezenţa extratereştrilor pe Terra. Vă vine să credeţi sau nu, MJ-12 se află în spatele traficului de droguri din lume, iar unde veţi vedea capturi de droguri să ştiţi că acestea nu reprezintă altceva decât eliminarea concurenţei. Din banii obţinuţi ilegali din traficul de droguri (vorbim aici de zeci de miliarde de dolari), MJ-12 îşi finanţează operaţiunile sale ilegale atât din SUA cât şi din întreaga lume. Astfel, avem de-a face cu o incredibilă putere ocultă, care nu răspunde în faţa Congresului SUA, adevărata putere a poporului american.

MJ-12 se ocupă atât la scară planetară (prin crearea unor boli artificiale, cum este SIDA), dar şi la nivel individual, provocând morţi şi înscenând accidente pentru eliminarea unor oameni care ştiu prea multe secrete, ce nu trebuie dezvăluite.

Preşedintele american Eisenhower (1952-1960), a creat o altă organizaţie secretă, denumită „Societatea Jason”. Aceasta a fost condusă de-a lungul timpului de personalităţi importante ca fostul director CIA, Allen Dulles, Dr.Zbigniew Brzezinski, fost preşedintele al organizaţiei francmasonice Comisia Trilaterală sau Dr.Henry Kissinger. Societatea Jason este formată din 32 de membri, dar primii 12 membri fac parte din MJ-12; aşadar, putem spune că şi „Societatea Jason” se află sub controlul lui MJ-12. Voi reveni cu noi detalii surprinzătoare cu privire la acest subiect în alte articole.