Mai rău ca în Evul Mediu! Oculta Mondială vrea să-i bage la închisoare pe părinţii care refuză să-şi vaccineze copiii! Până unde se poate ajunge cu această nebunie!?

3.316 vizualizari

vaccin toxicIată până unde s-a ajuns cu nebunia în lumea această: un mare cotidian american, ce aparţine de Oculta Mondială – USA Today – îndeamnă ca autorităţile să-i arunce în închisoare pe părinţii care nu-şi vaccinează copiii! Incredibil! Nu ajunge că oamenii mor în urma unor vaccinuri (Socant! Iata victima unui vaccin antigripal! In Italia, 13 oameni au murit din cauza acestui vaccin! De ce sa ne riscam viata?), nu-i de-ajuns că unii copii se simt rău după ce sunt vaccinaţi (Mai multor copii din Romania li s-a facut rau dupa vaccinare! Medicii spun ca totul a fost doar o… halucinatie! Dar adevarul e ca vaccinurile sunt toxice!), nu-i de-ajuns că experţii ne avertizează cât de periculoase sunt vaccinurile (Conspiratia vaccinurilor: un expert in domeniu ne avertizeaza cat de periculoase sunt vaccinurile)… de-acum înainte trebuie să-i băgăm la închisoare pe părinţii care nu-şi lasă vaccinaţi copiii, ca ultimii infractori! Halucinant! În societate nebună am ajuns să trăim!

Citez din USA Today.com: Un focar de rujeolă izbucnit în California a îmbolnăvit până în prezent mai mult de 70 de persoane. Probabil că sute de persoane se vor mai îmbolnăvi. Pe măsură ce se răspândeşte boala, experții vor dezbate modul în care trebuie să răspundem și să vedem ce putem face despre mișcarea anti-vaccinare, care este parțial de vină pentru această mizerie (!! sic)

Comentariu Lovendal: Eu am mai văzut prostie, dar ca asta rar mi-e dat să văd. Am scris un articol în noiembrie 2013 – Datele istorice ne arata ca vaccinurile sunt facute degeaba! Declinul bolilor infectioase din ultimul secol se datoreaza cresterii nivelului de trai si nu vaccinurilor…în care am demonstrat clar că vaccinurile sunt făcute degeaba. Ce spuneti, „marilor ziarişti” de la USA Today (care probabil că sunteţi plătiţi de companiile farmaceutice), de următoarea afirmaţie dintr-un articol din 1990 al “Revistei Asociatiei Medicale Americane” privind pojarul, în care se spune clar: “Desi peste 95% din copiii din Statele Unite sunt vaccinati impotriva pojarului, totusi epidemii masive ale acestei boli continua inca sa apara in scoli, in majoritatea cazurilor la copiii deja vaccinati.”

Toţi suntem de acord că trebuie să creştem sensibilizarea părinților. Dar, nu e de ajuns. Părinții care nu vor vaccinarea copiiilor ar trebui să meargă la închisoare (…) Este timpul să se termine cu această nebunie. Deși închisoarea sună drastic, ea ar putea fi singura modalitate de a trimite un mesaj puternic cu privire la consecințele mortale ale nevaccinării copiilor.

Comentariu Lovendal: Aşadar, trebuie să-i băgăm la închisoare pe părinţii care nu vor să-şi intoxice copiii cu vaccinuri! Uau! Parcă îmi aduce aminte de Evul Mediu, dar nici atunci situaţia nu era aşa. Atunci ca metodă de vindecare se practica sângerarea, pentru „purificarea sângelui”. Nu ţin minte să fi citit vreun caz în care oamenii erau băgaţi la închisoare dacă nu practicau „sângerarea”. Oameni buni, e mai rău ca în Evul Mediu! Ăştia sunt în stare să ne bage la închisoare dacă nu le dăm copiilor anumite mâncăruri, pline de E-uri! Nebunie totală! Societatea această a devenit prea manipulată şi prea ahtiată după bani…