Site de secrete, stiinta si metafizica

Lucrurile devin tragice în lume: doborârea, astăzi, 17-07-2014, a avionului malaiezian în Ucraina poate duce la apariţia unui conflict grav în regiune! Mai credeţi în concidenţe!?

16 20

avion malaiezian UcrainaDa, precum unii dintre voi aţi aflat deja, ceva extrem de ciudat se întâmplă în lume! The Telegraph ne spune că, după ce a citit agenţia rusă de ştiri Interfax, un avion malaiezian de pasageri s-a prăbuşit în Ucraina, în apropiere de graniţa cu Rusia, lângă localitatea Shaktersk. Ştirea agenţiei Interfax suna astfel: “Un zbor al liniilor aeriene malaieziene, realizat cu un avion Boeing, care mergea din Amsterdam către Kuala Lumpur a început să coboare 50 km, înainte să ajungă în spaţiul aerian rusesc, apoi fiind găsit pe pământul ucrainean.” Zborul, MH17, a plecat din Amsterdam la ora 12.14 şi trebuia să ajungă în capitala malaieziană, Kuala Lumpur, la ora 06.09. Cică la bord s-ar fi aflat 295 de pasageri.

Se crede că avionul ar fi fost doborât de către o rachetă sol-aer BUK. Oare de cine!?? De către ruşi? Foarte recent, ruşii au fost acuzaţi de americani că ar fi doborât pe 14 iulie 2014 un avion de transport ucrainean, An-26, de către un sistem de armament extrem de sofisticat. De aceea, americanii vor impune noi sancţiuni împotriva Rusiei. Dar, dacă se află că în spatele acestui accident aviatic s-ar afla tot ruşii, ce se va întâmpla pe plan internaţional!? Va ieşi un scandal diplomatic fără margini? Asta e scânteia pentru declanşarea războiului? Vă daţi seama că pasagerii care plecau din Olanda spre Malaiezia nu puteau fi decât cetăţeni occidentali.

Dar, desigur, cred că foarte mulţi vă aduceţi aminte de celebrul zbor 370 al aceleiaşi companii, Malaysian Airlines, care a dispărut în mod misterios pe 8 martie 2014 (Am aflat misterul “Zborului 370″ al avionului malaiezian dispărut! El a fost deturnat de Marina Americană la baza militară Diego Garcia din Oceanul Indian, având o încărcătură biologică suspectă!). Mie mi se par extrem de suspecte toate aceste conexiuni… e clar că nu există coincidenţe şi că nici măcar pesimiştii teoriei conspiraţiei nu pot spune că nimic nu e ciudat între cele două zboruri. Cum Zborul 370 a fost subiectul meu preferat primăvara aceasta, cu siguranţă că şi această tragedie aviatică o voi urmări şi, de îndată ce voi afla noi informaţii, ele vor apărea pe site.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie