Lovitură de teatru: Oculta Mondială doreşte să renunţe la globalizare, visul său de „aur”! Astfel, vor apărea trei lumi puternice… Aceasta să fie strategia secretă?

9.344 vizualizari

globalizare 11Ştirea de pe hotnews.ro este foarte interesantă, pentru că e prima dată în ultimii 20 de ani când se anunţă de către un pilon al Ocultei Mondiale că s-ar putea renunţa la… globalizare! Citez din ştire:

Economistii de la Credit Suisse au publicat un studiu in care se intreaba daca nu cumva este posibil sfarsitul mondializarii, luand in calcul posibilitatea ca actualul peisaj, dominat de marile grupuri americane si occidentale, sa cedeze locul unei „lumi multipolare” impartita intre America, Europa si Asia, scrie AFP.

„Mondializarea a fost cel mai puternic motor economic in ultimii 20 de ani”, a explicat Michael O’Sullivan, unul dintre autorii studiului, intr-un comunicat publicat joi. „Dar nu este sigur ca se va putea continua pe aceasta cale”.

Scenariul cel mai posibil de dezvoltare a lumii ar fi acela al existenţei unei lumi mai puternic multipolara, in jurul a trei piloni: America, Europa si Asia, cu China in frunte. In aceasta ipoteza, noi institutii internationale ar putea inlocui Banca Mondiala, s-ar putea dezvolta centri financiar mai regionali, iar la nivelul companiilor schimbarea semnificativa ar veni din aparitia unor campioni regionali care, in numeroase cazuri, vor surclasa multinationalele.

Investitiile companiilor si evolutia cifrei de afaceri arata in prezent ca mondializarea este neschimbata la nivelul modelelor de consum si de marketing. In schimb, par sa fi scazut investitiile transfrontaliere. „Aceste evolutii indica directia spre o lume mai multipolara, in care companiile vor continua sa vanda dincolo de granite dar se vor arata mai prudente cand va veni vorba de investitii”, estimeaza economistii numarului doi in sectorul bancar elevetian.

P.S. Orice gigant bancar din Elveţia are legătură cu siguranţă cu Oculta Mondială. În Elveţia se află Banca Reglementelor Internaţionale, creatoarea adevărată a „noii ordini mondiale” (vedeţi articolul meu din 2013: Un secret extrem de bine păzit: de 2.000 de ani lumea e condusă din umbră de bancherii elveţieni, nu de Illuminati sau francmasonerie. Sediul cuibului de vipere se află la Basel…). Şi cei de la Credit Suisse, autorii studiului de faţă, trebuie să aibă legături cu Oculta Mondială. De aceea, mă miră o asemenea cercetare, mai ales că Oculta Mondială este obsedată de secole de globalizare, pentru a avea un control unic asupra oamenilor şi a evenimentelor din lume. Oculta Mondială îşi doreşte guvern unic mondial, o monedă unică globală, o singură religie (satanică) etc.

Nu găsesc decât două explicaţii pentru un asemenea studiu:
* totul este un praf în ochi, ca un fel de joc la cacialma;
* Oculta Mondială şi-a schimbat fundamental strategia: doreşte acum fragmentarea globalizării în 3 părţi mai mici, întrucât şi-a dat seama că e imposibil de realizat o globalizare în adevăratul sens al cuvântului. Nu trebuie decât să urmărim evoluţiile viitoare ale evenimentelor.