Liniile misterioase din Malta, vechi de mii de ani, sugerează faptul că o civilizaţie necunoscută, apropiată de cea a Atlantidei, folosea mijloace de transport sofisticate!


linii misterioase in MaltaÎn sud-vestul insulei Malta, în regiunea falezelor de la Dingli, se află un loc foarte ciudat, numit Misrah Ghar il-Kbir. Acesta, din anumite puncte de vedere, seamănă incredibil şi inexplicabil cu altele, aflate în puncte de pe glob foarte depărtate, şi în primul rând cu enigmaticele piste de la Nazca (din Peru). Precum se ştie (vezi mai multe în acest articol: Misterul cosmodromului de la Nazca), în Peru, în deşertul Nazca, pe o suprafaţă de 480 de kilometri pătraţi, se întind o mulţime de linii ce formează forme ciudate (păsări, maimuţă, păianjen etc.), dar care nu pot fi vizualizate de către sus, cu avionul. Creatorii acestor linii au trăit în urmă cu mii de ani, când nici nu se punea problema existenţei vreunui mijloc de zbor.

Revenind la Misrah Ghar il-Kbir din Malta… în roca dură, care constituie practic o adevărată fundaţie a întregii insule a Maltei, se văd săpate nişte făgaşe paralele destul de adânci, de parcă ar fi urmele roţilor unui vehicul cu ecartamentul de aproximativ un metru şi patruzeci de centimetri. Ciudat este şi faptul că urmele acestea duc toate spre mare, unde ajung să se piardă în valurile ei. Astfel, ne putem întreba: «E vorba aici de urme lăsate cândva de care grele în roca dură? Să fi avut cei din antichitate nevoie de aşa ceva?»

Aceste piste constituie o adevărată reţea de drumuri care se întretaie în mai multe locuri, numai că, lucru inexplicabil, intersecţiile se prezintă sub forma unor adevărate macazuri de cale ferată, astfel încât un presupus vehicul să poată schimba ruta sau să şi-o continue pe cea dinainte.

Aceste drumuri misterioase pot sugera existenţa, în timpuri foarte depărtate, a unor căi de comunicaţie, fie terestre, fie submarine, cu Sicilia aflată în apropiere, dacă nu cumva chiar cu Tunisia sau cu Libia de astăzi. Fireşte că o asemenea ipoteză nu este lipsită de hazard, numai că urmele acestea trebuie să fi avut fară îndoială o semnificaţie, fiindcă e vorba în orice caz de un drum, un drum vechi de patru sau cinci mii de ani, mai vechi decât legendarul imperiu al regelui Minos, pierdut în cea mai mare parte sub apele Mediteranei. Nu este deci greu de înţeles că aceste civilizaţii misterioase din Malta nu erau prea mult în urma celei din Atlantida.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO