Liderii mondiali s-au fotografiat la Paris, pe 11 ianuarie 2015, sub forma „ochiului în piramidă”, simbolul Illuminati! Ei vor astfel să ne arate cine sunt ei cu adevărat!

9.746 vizualizari

Illuminati Paris 2Aşa cum am spus şi altă dată, pentru satanişti, ocultişti, pentru cei din Illuminati şi din Oculta Mondială, simbolurile sunt extrem de importante. De ce? Pentru că ei cred că pot conduce această lume prin puterea simbolurilor, ce acţionează la nivelul subconştientului uman. Şi simbolurile Illuminati sunt binecunoscute, dar cele mai puternice îl reprezintă „ochiul lui Horus” şi „piramida cu un ochi în mijloc”.

Chiar dacă poate plictisesc, am să reiau semnificaţia ocultă a „ochiului lui Horus”: Horus, fiul lui Osiris şi a lui Isis, ce a mai fost denumit şi “Horus, cel care conduce cu doi ochi”. Ochiul său drept era alb şi reprezenta Soarele, iar ochiul său stâng era negru şi reprezenta Luna. Conform mitului, Horus şi-a pierdut ochiul său stâng atunci când s-a luptat cu fratele său cel rău, Seth, vrând să răzbune astfel omorârea lui Osiris de către Seth. Acesta din urmă i-a scos ochiul lui Horus, dar a pierdut lupta. Ochiul a fost pus înapoi, prin magie, de către Thoth, zeul scrierii, lunii şi a magiei. Horus i-a prezentat ochiul lui Osiris cel mort, care a renăscut în lumea subpământeană.

Ei bine, ce vedem noi la întâlnirea liderilor lumii veniţi la Paris pe 11 ianuarie 2015, pentru a comemora atentatul teroristul Charlie Hebdo? Toată elita lumii, venită în capitala Franţei, se aşează şi se fotografiază sub forma unei aşa zise „piramide” (mai degrabă triunghi); dar, se ştie că piramida este formată din patru laturi triunghiulare. În plus, undeva în centrul „piramidei” format din grupul de lideri mondiali, se observă un mic loc lăsat liber, pentru a crea „ochiul”, si, astfel, a se forma simbolul specific Illuminati, „ochiul în piramidă”. Bun, e adevărat că nu a ieşit simbolul perfect, dar era greu să iasă aşa (trebuia multe repetiţii etc.)

Illuminati Paris 3

Poza originală de pe site-ul Independent.co.uk:

Illuminati Paris

Simbolul Illuminati „ochiul în piramidă”:

illuminati_pic1

Oameni buni, elitei globale îi place să se ascundă în spatele simbolurilor oculte, crezând încă o dată că ne pot domina şi manipula şi din acest punct de vedere. Şi, cu această ocazie, îşi arată încă o dată puterea! Nu degeaba am spus că întâlnirea ei de la Paris a avut loc pe 11 ianuarie, 11, fiind considerat „cel mai malefic şi mai ocult număr” (citiţi mai multe în acest articol: “Toţi suntem Charlie”! Marea manifestaţie de azi, 11 ianuarie 2015, de la Paris, comemorează victimele teroriştilor sau “celebrează” jertfa adusă de Oculta Mondială lui Lucifer? E întâmplător că are loc pe data de 11, unul dintre cele mai malefice numere din lume pentru satanişti?). Nu vedeţi cum se leagă toate? Oare mai e loc de îndoială?