Legăturile genealogice ascunse ale familiei lui Donald Trump cu cele ale familiei lui Barack Obama şi ale dictatorului Hitler!

  •  
  •  
  •  
  •  

Trump Hitler ObamaCum ați reacționa dacă aţi afla că există o anumită legătură de familie între personalitățile care ne conduc sau ne-au condus această lume? Luați, de exemplu, un studiu recent realizat la Bruxelles, în care a fost stabilită o legătură între arborele genealogic al familiei lui Donald Trump (candidatul la preşedinţia SUA din 2016), cel al lui Barack Obama (actualul preşedinte) și cel al lui Adolf Hitler (fostul dictator). Astfel, echipa de cercetare de la Universitatea din Bruxelles a descoperit o legătură aproape improbabilă între Donald Trump, Adolf Hitler și Barrack Obama. Dacă se ştia până acum că arborele genealogic al lui Donald Trump și cel al lui Adolf Hitler împărtăşeau anumite legături genetice, cercetătorii din Belgia au fost surprinşi să descopere că președintele Obama a avut, de asemenea, rude comune cu ceilalți doi politicieni.

„Dacă legăturile care leagă originile germane ale familiei lui Trump cu genealogia lui Hitler erau deja bine cunoscute, găsirea de strămoși comuni ai lui Hitler și Barrack Obama, a fost cu siguranță o surpriză. Se pare că bazinul genealogic european al lui Obama este chiar mai strâns legat de familia lui Hitler”, a declarat Jean-Anthony D’Alsacia, cercetător principal.

Originile germane ale lui Donald Trump sunt bine cunoscute. Bunicul lui Donald Trump, Fred Trump, care a fost inițial numit Friedrich Drumpf, s-a născut în Kallstadt, Germania în 1869, şi a venit în America, la vârsta de 16 ani. Vărul de-al doilea al stră-străbunicii lui Fred Trump a fost căsătorit cu Alister Huns în 1712, un strămoș comun al lui Adolf Hitler.

Ceea ce este mai surprinzător este descoperirea legăturilor strânse dintre președintele Statelor Unite cu familia lui Hitler. Arborele genealogic al lui Ann Dunham, mama lui Barrack Obama, este cu adevărat fascinant. Aceste are rude comune nu numai cu familia lui Hitler, dar ambele familii sunt strâns legate între ele în mai multe căsătorii în ultimul secol cu baronul Lionel Nathan de Rothschild, un înalt bancher evreu şi politician englez, şi cu Otto von Bismarck, primul cancelar al Germaniei, care se află la originea statului modern german.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu