Legătura dintre familia Kennedy şi Baphomet, misterioasa zeitate satanică la care se închinau cavalerii templieri

2.883 vizualizari

Kennedy, o familie politică remarcabilă din Statele Unite, care a dat un preşedinte al SUA, JF Kennedy, cel asasinat în anul 1963 la Dallas. Fratele său, Robert Kennedy, avea să fie ucis la Los Angeles, cinci ani mai târziu, în timpul campaniei sale prezidenţiale.

Ciudat îl reprezintă faptul că familia Kennedy nu a avut niciodată membri care să facă acţiuni malefice, deşi această familie are origini oculte evidente. Astfel, conform cărţii lui Peter Moon, „Soarele negru”, familia Kennedy îşi trage rădăcinile de pe insula scoţiană Isle of Skye, insula vrăjitoarelor. Ideea este că atunci când unul din familia Kennedy candidează rezultă o magie reală şi nu doar o iluzie de presă. Se ştie că dacă JF Kennedy Jr. ar fi candidat la alegerile prezidenţiale, ar fi putut fi ales exclusiv cu votul femeilor. S-a constatat că ori de câte ori candidează un Kennedy, publicul îl votează cu o adevărată frenezie. Este magie curată.

O altă revelaţie interesantă din aceeaşi carte atestă că semnificaţia numelui de Kennedy este: „cap urât”. Asta nu înseamnă că vreunul din membrii clanului este sau a fost vreodată urât. Dimpotrivă, majoritatea celor mai celebri dintre ei au fost consideraţi foarte atrăgători din punct de vedere fizic. Dar cel mai bun cuvânt care i-ar putea descrie este: carismatici. Orice adept al ocultismului şi-ar da imediat seama că expresia „cap urât” nu se referă la înfăţişarea lor fizică, ci la „marele Cap Urât”, Baphomet, zeul bise*ual cu cap de ţap, sâ*ni de femeie şi copite despicate. Aceasta este misterioasa zeitate la care se închinau cavalerii templieri, după cum au mărturisit sub tortura Inchiziţiei. Baphomet a fost şi numele pe care şi l-a ales Aleister Crowley în calitatea sa de şef al organizaţiei oculte O.T.O. Cu greu am putea găsi o legătură ocultă mai puternică pentru o familie decât identificarea cu Baphomet.

Superstiţia ocultă referitoare la „ziua de vineri 13” a început odată cu arestarea lui Jacques de Molay şi a templierilor de către regele Phillip al Franţei pe data de 13 octombrie, într-o vineri. Una din acuzaţiile care i s-au adus lui de Molay a fost aceea că se închina lui Baphomet. La scurt timp, regele Phillip a murit, ca urmare a blestemului pe care l-a aruncat asupra lui de Molay, dar Inchiziţia nu s-a lăsat şi i-a alungat pe templieri din respectabila societate europeană. Începând din acel moment, tradiţia templierilor s-a împărţit în cel puţin două direcţii. O parte dintre ei s-au mutat în Scoţia, iar mai târziu în America, unde şi-au continuat tradiţiile. Alţii s-au stabilit în Germania, formând societăţi secrete, care aveau să permită mai târziu ascensiunea lui Hitler.

Din această perspectivă istorică, unul din cele mai celebre citate ale lui John F. Kennedy capătă o cu totul altă semnificaţie, de-a dreptul simbolică. „Ich bin ein Berliner” nu a fost o simplă afirmaţie de Public Relations, menită să impresioneze un grup de germani, impregnându-le ideea că va lupta împotriva comunismului, ci a fost mai degrabă o frază în care Kennedy îşi afirma originile celtice şi germane. Ironia sorţii face ca la scurt timp înainte ca Germania să invadeze Polonia, JF Kennedy să se fi aflat la Berlin. Se pare că ducea mai departe misiunea tatălui său…