Lângă epicentrul unui cutremur din Galaţi, pe harta Google Earth se pot observa nişte cercuri misterioase! Acestea au legătură cu toate cutremurele din Galaţi?

8.525 vizualizari

Harta Cutremur Galati 1Acum câteva zile, vorbeam într-un articol (Cutremurele şi zgomotele ciudate din Galaţi sunt produse de existenţa unei baze reptiliene în zonă, pe care americanii de la Chevron vor s-o exploreze în secret sub masca “exploatării gazelor de şist”? Există vreo legătură cu “sunetele de dragon” din Bratislava?) despre suita de cutremure din Galaţi. Aşa cum spuneam în articol, unul din cititori credea că în zona Galaţi-Bârlad, sub pământ, s-ar afla o imensă bază reptiliană care s-ar fi “trezit” după inundaţiile catastrofale din vara acestui an. Altfel, se explică interesul imens al corporaţiei americane Chevron (care s-ar afla în proprietatea secretă a guvernului american) în exploatarea gazelor de şist din zona Bârladului, aflată foarte aproape de judeţul Galaţi. De fapt, conform aceloraşi relatări primite pe email, Chevron n-ar fi interesată de gazele de şist, ci de explorări secrete care să-i ducă în apropierea bazei reptiliene.

Am primit alt email interesant de la un alt cititor („Cetăţeanul” / „Cetăţeanul vigilent”) – căruia îi mulţumesc foarte mult şi pe această cale – care m-a atenţionat despre prezenţa unor cercuri ciudate situate la est şi la nord de epicentrul unuia din cutremurele care au avut loc la Galaţi. „Cetăţeanul” mi-a făcut nişte capturi de pe site-ul www.snas.ro, în care se pot observa trei cercuri mari, dar şi câteva cerculeţe mai mici. Am verificat pe Google Earth coordonatele de pe imaginea capturată (latitudinea 45,57 longitudinea 27,91) şi, într-adevăr, aceste cercuri se pot observa de pe satelit. Ce naiba o fi ele!? Acelaşi lucru se întreabă şi cititorul meu: „Se efectuează cumva „lucrări” subterane? Baze Extraterestre? Drumuri subterane ? Se „planifică ceva”?”

Voi ce credeţi? Eu nu cred în aceste coincidenţe…adică aceste cercuri concentrice să se afle lângă epicentrul unui cutremur „din greşeală”… Bună observaţie „Cetăţeanule”!

Harta Cutremur Galati 2

Harta Cutremur Galati 3