Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

La mulţi ani 2013! Deşi Oculta mondială va continua să controleze şi să manipuleze lumea, măcar noi să fim sănătoşi

  •  
  •  
  •  
  •  

Iaca am ajuns sănătoşi şi nevătămaţi la sfârşitul anului 2012. Adică, nu ne-a mai atins apocalipsa de pe 21 decembrie 2012, aşa cum vă promiteam într-un articol de pe 31 decembrie 2011 (https://www.lovendal.ro/wp52/la-multi-ani-2012-va-promit-ca-pe-21-decembrie-2012-lumea-nu-se-va-sfarsi/). Dar nu vă faceţi griji… vor mai apărea alte date apocaliptice, însă puţini vor mai crede că sfârşitul lumii va veni. Şi chiar când va veni cu adevărat, atunci chiar că nu mai crede (aproape nimeni)…iar elita bogată a lumii va putea să se ascundă în siguranţă în buncărele special construite pentru ei. Dar asta e o altă discuţie…să revenim la predicţiile pentru anul 2013.

Ce previziuni am putea face pentru 2013? Nu ştiu…eu mi-aş dori din tot sufletul ca să nu existe dezastre, iar în lume să dăinuie cât mai multă pace. Cu toate că presimt că în Orientul Mijlociu va izbucni războiul (în „triunghiul morţii” Siria – Israel – Turcia sau între Israel – SUA – Iran). Şi chiar dacă s-ar declanşa scânteia conflictului, să sperăm că acesta va rămâne la nivel regional şi nu se va extinde, căpătând un caracter mondial.

E posibil, de asemenea, să existe din nou cutremure puternice şi erupţii vulcanice în întreaga lume…poate Dumnezeu se îndură şi nu va face prea multe victime omeneşti, cu toate că elita globală a lumii s-ar bucura să moară cât mai mulţi, pentru ca populaţia globului să ajungă sub 1 miliard de oameni.

Totodată, cred că în 2013 vor exista şi mai multe observaţii privind OZN-urile sau alte forme ciudate care se vor vedea pe cer… De ce? Pentru că programul Blue Beam, prin care omenirea este înşelată de imaginile holografice ale sateliţilor Ocultei Mondiale, se va derula cu şi mai mare intensitate. Scopul este acela de a crea o „psihoză” a OZN-urilor şi extratereştrilor în rândul omenirii, astfel încât ca nimeni să nu se mai îndoiască de existenţa lor.

Cât priveşte descoperile ştiinţifice ale anului 2013… acestea cu siguranţă că vor fi spectaculoase, dar vor fi permise atât timp cât nu intră în contradicţie cu interesele financiare ale Ocultei Mondiale. De exemplu, dacă se vor descoperi nişte tratamente revoluţionare pentru anumite boli grave, ca alternative la tratamentele clasice, ele vor fi ignorate şi ridiculizate pentru a nu pune în pericol profiturile marilor corporaţii chimico-farmaceutice. Cum, de altfel, orice descoperire în domeniul energiei libere va fi suprimată pentru a nu pune cumva în pericol profiturile nesimţite ale corporaţiilor energetice.

În rest, să sperăm că anul 2013 ne va aduce la cât mai mulţi dintre noi multă sănătate, împliniri spirituale, dar şi materiale, dar şi multă fericire. Eu vă doresc la toţi, din toată inima, LA MULŢI ANI!


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu