Karen Hudes, o fostă angajată a Băncii Mondiale, aruncă „bomba”: Hitler a fost nepotul reginei Victoria! Familia regală britanică şi Hitler au acelaşi sânge: cel al lui Rothschild, creatorul Illuminati!

8.118 vizualizari

regina Victoria HitlerKaren Hudes, o fostă angajată a Băncii Mondiale, a făcut nişte dezvăluiri uluitoare în cadrul mai multor emisiuni televizate difuzate. Despre ea, eu am vorbit în 2 articole: unul în 2013 (O fostă angajată a Băncii Mondiale confirmă teoria conspiraţiei: suntem conduşi de Oculta Mondială, creată în jurul lui Federal Reserve şi a unei bănci centrale din Elveţia!), iar celălalt anul acesta (2014): O dezvăluire fantastică! O fosta angajată a Băncii Mondiale ne spune că Oculta Mondială e alcătuită din fiinţe inteligente cu cranii alungite, asemănătoare oamenilor! Ele se ascund printre noi şi ne manipulează…

De data aceasta, în acest articol, vom vorbi despre o altă dezvăluire incredibilă: nepotul reginei Victoria a Marii Britanii (1819-1901) n-a fost altcineva decât… Adolf Hitler! Ceea ce înseamnă că dictatorul fascist şi familia regală britanică au fost rude de sânge… Acum înţelegeţi manipularea Illuminati cu cel de-al doilea război mondial? Acest conflict n-a fost decât unul creat artificial de către Illuminati!

Mai jos vă prezint primele minute din traducerea unui interviu incendiar dat de Karen Hudes:

* Există mult aur în lume, mai mult decât cred oamenii, iar acest aur se află într-un cont special, denumit „Cont global colector”. De unde provine acest aur? O mare parte din el îşi are originea în aurul furat de conquistadorii spanioli de la mayaşi şi azteci, dar ar putea avea origini şi mai vechi, provenind din „comoara regelui Solomon”. Acest aur a început să fie strâns chiar înainte de cel de-al doilea război mondial. Statele Unite a avut de-a face numai puţin cu 60 de ţări; conducătorilor acestor ţări le spunea: „Ţara voastră va fi invadată… aşa că daţi-ne aurul pentru a fi păstrat la adăpost”.

(Aici să fac o mică paranteză: se pare că acelaşi scenariu a fost folosit de SUA extrem de recent şi în cazul Ucrainei. Numai puţin de 33 de tone de aur ucrainean a luat calea lui Federal Reserve – vezi articolul: Illuminati, prin banca lor centrală, Federal Reserve, a furat aurul Ucrainei! 33 de tone de aur, aparţinând poporului ucrainean, au luat drumul Americii, fiind pierdute pentru totdeauna!).

* Să vorbim puţin de un personaj pe nume Yamashita.  Atunci când regina Victoria s-a născut, ea a avut un frate vitreg, prinţul Tallano. Acest prinţ era autist şi cei de la Curte s-au gândit ca prinţesa Victoria să devină regentă, aşa că l-au exiliat pe Tallano în Filipine.

(Această informaţie nu este publică, dar este cunoscută de familia regală britanică. În mod normal, prinţul Tallano ar fi trebuit să fie rege al Marii Britanii şi nu Victoria, care a fost încoronată în 1837).

* Atunci când prinţul s-a maturizat, a început să călătorească în jurul lumii şi să facă afaceri. El a avut o relaţie cu o femeie japoneză, iar unul din copiii săi a fost generalul Yamashita. Aţi auzit de „aurul lui Yamashita”? În Filipine, generalul a strâns o cantitate impresionantă de aur.

(Generalul Tomoyuki Yamashita – 1885-1946 a fost celebru în timpul celui de-al doilea război mondial).

* Şi mai există o persoană care a fost copilul prinţului Tallano… aţi auzit vreodată de Adolf Hitler?

P.S. Într-un articol din 2012 (Regele Mihai, un urmaş al lui Nathan Mayer Rothschild, creatorul maleficei organizaţii Illuminati) scriam despre posibilitatea ca regina Victoria să nu fi fost fiica lui Edward, ducele de Kent, ci a celebrului bancher evreu Nathan Meyer Rothschild (1777-1836), al cărui tată, bogatul comerciant Mayer Amschel Bauer (1743-1812), s-ar fi aflat în spatele creării maleficei organizaţii francmasonice Illuminati. În acest caz, şi prinţul Tallano a fost fiul aceluiaşi Rothschild. Astfel, Hitler nu ar fi fost altcineva decât nepotul lui Rothschild. Cel de-al doilea război mondial a fost declanşat în toată puterea sa după ce două state (Marea Britania şi Germania) şi-au declarat război între ele. Însă, la conducerea celor două state se aflau moştenitorii lui Rothschild. Mai credeţi în coincidenţe!?