John Coleman, binecunoscut meteorolog, fondatorul „Weather Channel”: Încălzirea globală e un „fake news” promovat cu ardoare de globalişti pentru a se îmbogăţi

3.934 vizualizari

John Coleman e un om foarte respectat în domeniul său. Timp de peste 60 de ani a fost meteorolog şi prezentator meteo la diverse televiziuni americane. A fost declarat „meteorologul anului” de către Asociaţia Americană de Meteorologie şi a fost fondatorul canalului de televiziune „Weather Channel”, cel care se ocupă cu prezentarea vremii.

În videoclipul de mai jos, pe care îl puteţi vedea la finalul articolului, el arată foarte clar că NU EXISTĂ ÎNCĂLZIRE GLOBALĂ, iar această isterie a încălzirii globale este un subiect artificial, aşa cum şi eu am arătat de mai multe ori pe acest site. John Coleman a spus următoarele: „Îmi place enorm Pământul. Dacă aş fi crezut vreodată că ar fi fost ameninţat de încălzirea globală, aş fi făcut orice ca să opresc această încălzire globală. Totuşi, eu am studiat ca şi om de ştiinţă, cu multă atenţie, această „schimbare climatică”, pe care au redenumit-o aşa, şi am ajuns la concluzia că nu există încălzire globală”.

Coleman mai spune că, în istoria Pământului de miliarde de ani, au existat şi „ere glaciare” şi perioade mai calde, şi Pământul va continua să aibă perioade de variaţie climatică, de origine naturală. Dar schimbare climatică din cauza omului – aşa ceva nu există.

Într-o postare pe Twitter, John Coleman se întreabă pe bună dreptate: unde dracu’ e încălzirea globală, din moment ce, din 1978, temperatura globală s-a ridicat cu doar 1 grad Celsius, iar din 1998 temperatura globală a rămas constantă!

Dar, toată „încălzirea globală” a devenit o afacere pentru unii oameni de afaceri şi politicieni. De exemplu, doar contribuabilul american plăteşte anul pentru „schimbarea climatică” (sub formă de „certificate verzi”, tot felul de taxe climatice etc.) suma de 4,7 miliarde de dolari, iar fostul vicepreşedinte american Al Gore, cel care a promovat cu atâta ardoare „fake news-ul” cu încălzirea gobală, a câştigat din această afacere 200 de milioane de dolari!