Jocul de cărţi Illuminati (1994/1995), care a previzionat corect o mulţime de dezastre ale lumii, prezice asasinarea preşedintelui Obama şi a lui Julian Assange, fondatorul Wikileaks! Aşa să fie!?

9.054 vizualizari

joc de carti Illuminati - Obama AssangeUnii cred că e doar un joc nevinovat creat în 1994/1995 de către Steve Jackson. Alții spun că el este un prezicător de rău augur al unor evenimente viitoare stranii. Şi aici ne referim la jocul de cărţi Illuminati (Illuminati card game), poate unul dintre cele mai misterioase din istorie. Jocul pare normal la prima vedere, dar de îndată ce se verifică aceste cărți, începi să realizezi că unele din cărţi chiar s-au adeverit! Atacurile teroriste, Barack Obama, tsunami-urile devastatoare, deversările de petrol, industria muzicală vândută Ocultei Mondiale … sunt doar câteva evenimente previzionate de jocul de cărţi Illuminati. Este doar o coincidență sau un avertisment pentru toți?

Despre acest joc am adus aminte într-un articol din februarie 2013 (Legătura misterioasă dintre cartea “Lovitura meteoritului” din jocul de cărţi Illuminati (1995) şi prăbuşirea meteoritului din Rusia din februarie 2013) în care arătam cum o carte de joc intitulată “Meteor strike”, adică “lovitura meteoritului” seamănă foarte bine cu prăbuşirea meteoritului de la Chelyabinsk, eveniment care a avut loc în Rusia pe 15 februarie 2013.

În acest articol, vă voi prezenta câteva cărţi de joc care s-au împlinit şi alte cărţi ale căror evenimente nu au avut încă loc, dar care e posibil să se realizeze în viitorul apropiat:

1) Evenimentele teroriste de la New York – 11 septembrie 2001 – sunt previzionate cu siguranţă de această carte de joc:

atac terorist 9-11

2) Moartea prinţesei Diana – 31-08-1997 – este previzionată peste 3 ani prin această carte:

moartea printesei Diana

3) Apariţia lui Lady Gaga şi ale ei cântece de manipulare a minţii – 2008:

Lady Gaga Illuminati

4) Devărsările de petrol masive din 2010 ale lui British Petroleum (vedeţi articolul acesta: Sfârşitul lumii vine din cauza lui…British Petroleum!) sunt previzionate de această carte:

varsari de petrol

5) Atacul Pentagonului – care a avut în aceeaşi zi cu atacul terorist de la New York (11 septembrie 2001):

atac pentagonului

6) Cutremurul, tsunamiul şi dezastrul de la Fukushima (Japonia) din martie 2011 – previzionate perfect cu această carte:

fukushima

Şi acestea sunt doar câteva exemple ale unor evenimente care au fost prezise corect! Iată încă două cărţi de joc Illuminati, ale căror evenimente încă nu s-au întâmplat, dar care ar putea avea loc, dacă credem că Illuminati/Oculta Mondială are un plan secret de producere a unor evenimente dezastruoase pentru omenire:

1) Asasinarea lui Barack Obama

asasinarea lui Barack Obama

2) Asasinarea lui Julian Assange – fondatorul Wikileaks, site-ul ce publică documente secrete.

asasinarea lui Assange