Ipoteze şocante despre „cutremurul devastator” din 2020, pe care l-a prezis pentru România un geolog rus

5.349 vizualizari
Imagine: prelucrare proprie

Zilele acestea, mass-media din România a fost „bombardată” cu un anunţ „cutremurător”, ca să zic aşa: faptul că un geolog rus, pe nume Viktor Bokov, a prezis că în anul 2020 sunt 82% şanse ca ţara noastră să fie lovită de un cutremur devastator (vedeţi, de exemplu, ştirea de pe romaniatv.net). Ni se spune chiar şi data exactă: 13 septembrie 2020.

Cercetătorul rus spune că studiază forma norilor, emanaţiile de gaze din scoarţa terestră sau dispunerea ceţei pentru a descoperi când vor avea loc posibile cutremure.

Că nu se pot prezice ştiinţific cutremure devastatoare este un lucru bine stabilit. Poate doar persoanele dotate cu anumite capacităţi paranormale de premoniţie ar putea-o face. E adevărat că unele animale / păsări pot simţi cutremurul dinainte de a se produce, dar o pot face cu câteva minute sau ore înainte, în orice caz nu cu luni întregi.

Interesant e faptul că nu e prima dată când România este ameninţată cu producerea unor cutremure devastatoare. În anii trecuţi, site-ul world-earthquakes.com, la secţiunea „Predicţii de cutremure”, estima faptul că un cutremur puternic se va produce în România între 2013 şi 2017, anul critic fiind 2015 (citiţi mai multe AICI: Un site internaţional ne „ameninţă” cu un cutremur devastator în 2015! Ce se ascunde în spatele acestei predicţii? Nu cumva o ameninţare cu folosirea tehnologiei HAARP în producerea artificială a cutremurului?). Din fericire, o asemenea predicţie nu s-a împlinit.

Acum, cine se află în spatele acestei panici? Un geolog rus pe nume Viktor Bukov. Vrea el să transmite un mesaj ascuns din partea lui Putin că România va fi atacată în 2020 cu „arme de tip HAARP” pentru producerea unui cutremur artificial?