iPhone ne anunţă că pe 27 iulie 2014 se deschid „porţile iadului”! Conspiraţie Apple-Illuminati pentru a ne pregăti pentru un eveniment groaznic?

5.241 vizualizari

27 iulie 2014Site-ul Infowars.com a făcut o descoperire cu adevărat senzaţională, cu ajutorul asistentului inteligent „Siri” din iPhone! Dar ce este acest Siri? despre el am vorbit în acest articol „Siri, asistentul personal inteligent de pe iPhone, demonstrează încă o dată apartenenţa la Oculta Mondială a corporaţiei Apple„:

„Siri este un asistent personal inteligent care lucrează cu o aplicaţie pentru sistemul de operare iOS de la Apple. Aplicaţia foloseşte un limbaj natural pentru utilizator, răspunzând la întrebări, făcând recomandări şi îndeplinând acţiuni virtuale în urma cerinţelor utilizatorului. Apple pretinde că acest software se adaptează preferinţelor individuale ale utilizatorului de-a lungul timpului şi personalizează rezultatele.

Siri fost achiziţionat de Apple în 2010 şi a fost introdusă ca aplicaţie valabilă pentru iOS în App Store. Apoi, Siri a fost parte integrală din sistemul de operare iOS5, fiind pentru prima dată suportată pe iPhone 4S. Siri a fost adăugată lui iPad (cea de-a treia generaţie), odată cu lansarea lui iOS 6, şi a fost inclusă şi pe iPhone 5, iPod Touch (a 5-a generaţie), iPad (a patra generaţie), şi iPad Mini”.

Dar, acest Siri se pare că are credinţe păgâne! Aşa cum puteţi vedea şi în videoclipul de mai jos, atunci când Siri este întrebat „Ce zi este 27 iulie 2014?”, asistentul îţi va răspunde: „E duminică. Pe 27 iulie 2014 se deschid Porţile lui Hades”!! Hades este zeul infernului la greci, aşadar am putea spune că se deschid „porţile infernului”! Întrebat ce zi este 28 iulie 2014, Siri răspunde „E luni, 28 iulie 2014” şi atât, fără a mai adăuga altceva ca la ziua anterioară.

Ce se va întâmpla pe 27 iulie 2014? Se vor deschide „porţile iadului” în lume? Unii zic că Siri este programat să explice sărbătorile religioase ale diferitelor tradiţii ale lumii, iar pe 27 iulie 2014 ar fi data în care s-ar deschide „porţile iadului” conform tradiţiilor chinezeşti. E suficientă explicaţia sau totul e doar o conspiraţie Apple-Illuminati pentru a ne pregăti pentru un eveniment groaznic ce va avea loc pe 27 iulie 2014?