Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Invenţia unui braşovean din 1932 a stat la baza creării OZN-urilor moderne secrete? E posibil ca această invenţie să fi fost furată de nazişti şi de ruşi…

  •  
  •  
  •  
  •  

blankMulţi spun că inventatorii „adevăraţi” ai OZN-urilor moderne ar fi inginerii nazişti; aduc aminte aici de Haunebu, farfuriile zburătoare naziste pe bază de propulsie antigravitaţională. Însă, e posibil ca şi inginerii germani să se fi inspirat şi ei din altă parte, mai precis din lucrările unui inventator din Braşov, un sas pe nume Rudolf Liciar. Cel puţin asta e opinia lui Lucian Cozma, autorul cărţii „Ştiinţa secretă”, în care sunt descrise realizările necunoscute ale marilor savanţi români.

Astfel, conform acestuia, Rudolf Liciar ar fi fost autorul unui brevet de invenţie din 1932 intitulat „Cyclonoid. Susţinător şi propulsor aerian“. Iar cu acest cyclonoid Liciar s-ar putea construi OZN-uri. Inventatorul Rudolf Liciar propunea ca aeronava să obţină energie din nimic, adică să se folosească energia cinetică pentru propulsie şi pentru sustenaţie energia atmosferică, adică energia potenţială a mediului ambiant.

Cea care face toată treaba este elicea ciclonoidală a lui Liciar, care nu seamănă deloc cu o elice clasică, pentru că nu are palete, ci inele concentrice de diametre progresive (dispozitive inelare rotative suprapuse). O astfel de elice este foarte uşoară şi nu ocupă mai mult de 1,5 mp.

Ce s-a întâmplat cu invenţia lui Liciar? Autorul Lucian Cozma susţine că totul a fost secretizat; la început, invenţia a fost folosită de nazişti, pentru proiectul lor de OZN-uri, iar ulterior, în timpul regimului comunist, Liciar a realizat un experiment în anii ’50, cu un mic aparat de zbor discoidal. Se spune că ruşii care au fost de faţă la acest ultim experiment, ar fi confiscat totul şi a plecat cu invenţia în URSS. Iar, din acel moment nu s-a mai ştiut nimic de Liciar. Astfel, inventatorul braşovean ar fi dispărut cu totul, dar e posibil să fi ajuns la Moscova…


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu