Într-un interviu recent, Bill Gates dă vina pe „libertatea prea mare” din SUA pentru răspândirea coronavirusului şi laudă China pentru măsurile draconice luate, deşi au fost încălcate drepturile omului

  •  
  •  
  •  
  •  

Recent, controversatul miliardar Bill Gates ( care a fost acuzat de unii că ar avea interese în exploatarea pandemiei de coronavirus din lume, prin vaccinurile pe care doreşte să le ofere) a dat un interviu publicaţiei „The Economist” (care, apropo, este deţinută parţial de familia francmasonică Rothschild). Interviul scurt, de circa 8 minute, poate fi vizualizate pe YouTube AICI.  Două lucruri şocante mi-au atras atenţia din acest interviu: faptul că de vină pentru răspândirea noului coronavirus în SUA ar fi „prea mare libertate” din această ţară, dar şi lauda pe care Bill Gates îl aduce regimului comunist/dictatorial din China, ce a fost în stare să răspândească pandemia. Dar să vedem fragmentul de interviu:

Reporter: Să ne întoarcem la SUA. Pentru că este ţara cu cea mai mare economie a lumii, cu cel mai bun sistem de sănătate, cu cei mai buni epidemiologi. De ce lucrurile au mers aici atât de prost?

Bill Gates: Ei bine, noi credem în libertate, în libertatea individuală, optimizăm totul pentru drepturile individuale…

Aşadar, Bill Gates că de vină pentru răspândirea coronavirusului e „libertatea individuală prea mare” din Statele Unite. Dar, să vedem ce spune mai departe referitor la China.

Reporter: Cum e cu China? Ar trebui să dăm vina pe ea pentru că nu a reacţionat mai devreme sau ar trebui s-o admirăm pentru felul în care a gestionat boala în interiorul ţării?

Bill Gates: Ţara în care a apărut virusul pentru prima dată a avut treaba cea mai dură. Şi asta pentru că nu a avut niciun avertisment (…) Cu siguranţă, că a făcut greşeli (…) Ar fi putut da semnalul de alarmă mai devreme decât a făcut-o. După aceea, deşi a făcut-o într-un mod autoritar, China a făcut o treabă foarte bună în a suprima virusul. Au fost încălcate drepturile individuale, dar la nivel total au obţinut rezultate uimitoare.

În concluzie, Bill Gates laudă răspunsul autoritar al Chinei și spune că, în ciuda faptului că drepturile oamenilor acolo au fost încălcate, răspunsul Chinei a fost cu adevărat uimitor!

Sursa: videoclip YouTube / The Economist


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu