Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Într-un documentar olandez şocant, s-ar fi găsit legăturile periculoase ale lui Donald Trump cu oligarhi ruşi dar şi cu mafioţi israelieni

  •  
  •  
  •  
  •  

blankUn documentar TV olandez susține că președintele Donald Trump ar avea legături extinse cu oligarhii apropiaţi de conducerea din Rusia. „Partenerii de afaceri ai lui Donald Trump includ oligarhi ruși și mafioți condamnați”, spune prima parte a documentarului intitulat „Prietenii dubioși ai lui Donald Trump, partea 1: Rușii”.

Documentarul de 45 de minute a fost produs de televiziunea Zembla și analizează presupusa relație a lui Trump cu mafiotul rus Felix Sater, relaţie pe care miliardarul american a încercat s-o ascundă. Documentarul analizează aranjamentele lui Trump cu rușii bogați, care i-ar fi permis acestuia să-și mute banii în afara Rusiei și detaliază rețelele financiare elaborate pe care aceste familii le-ar folosi ca o schemă piramidală de spălare a banilor. Acest lucru dă de bănuit că adevăratul motiv pentru care Trump l-ar fi concediat pe directorul FBI, James Comey, ar fi acesta: pentru ca ancheta FBI să nu dezvăluie legăturile lui Trump cu „banii negri” și cu dubioşi parteneri de afaceri.

Zembla şi-a promovat documentarul astfel: „De câteva luni, FBI-ul investighează intervenția ruşilor în alegerile prezidențiale americane. Zembla investighează un alt dosar exploziv privind implicarea lui Trump în Rusia: afacerile și legăturile personale ale lui Trump cu oligarhii ruşi din fosta Uniune Sovietică. Milionari puternici suspectați de spălare de bani și fraudă, care au conexiuni cu liderii de la Moscova și cu mafia. Ce spun aceste relații despre Trump și de ce acestea le neagă? Cum compromite aceste relații de afaceri îndoielnice pentru cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite? Zembla a stat de vorbă cu unul dintre prietenii controversați ai lui Trump, dar şi cu un fost agent CIA, cu specialişti în fraude financiare, cu avocați, dar și cu un senator american”.

Zembla a lansat, de asemenea, partea a doua a documentarului, intitulat „Regele diamantelor”, care analizează relația lui Trump cu miliardarul israelian Lev Leviev, suspectat de tranzacționarea ilegală de diamante.

 

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu