Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Într-un document oficial al Băncii Mondiale, ni se spune că un program strategic de răspuns la pandemia de Covid-2019 se va sfârşi în… martie 2025. Atunci se va termina şi pandemia!?

2949

blankBanca Mondială are un program intitulat “Program Strategic pentru Pregătire şi Răspuns pentru Covid-19”, care este marcat ca “For Official Use Only” (adică “Doar pentru Uz Oficial”). Programul poate fi descărcat în format .pdf chiar de pe site-ul Băncii Mondiale: worldbank.org. În acest format are 63 de pagini, iar la pagina 6-a a fişierului (pagina 1 a documentului oficial) se poate citi negru pe alb că Programul Strategic pentru Pregătire şi Răspuns pentru Covid-19 se va încheia în martie 2025, data sa de început fiind aprilie 2020.

Întrebarea care se pune e următoarea: De ce programul Covid-19 al Băncii Mondiale se opreşte în martie 2025 (deci, durează 5 ani)? De unde ştiu oficialii băncii că această pandemie nu se opreşte la sfârşitul anului 2020, de exemplu? Dacă e aşa, ce se va mai întâmpla timp de 4 ani? Ce rost are să faci un program pe 5 ani, atât timp cât nu ştii cât durează o pandemie? Nu era mai logic ca programul să fi fost realizat pe termen de 1 an şi reînnoit ori de câte era cazul? Sau poate că EI ştiu exact durata?

Iată, asemenea dezvăluiri nu fac decât să ridice suspiciuni cu privire la faptul cum oficialii unei organizaţii globale tind să abordeze o pandemie.

blankSursa: site-ul Băncii Mondiale worldbank.org

Orgoni Crystal