Într-un document oficial al Academiei americane, în viitor se preconizează dispariţia a 6 miliarde de oameni! Ticăloşii din elita globală nu se pot abţine să nu se laude!

5.287 vizualizari

pandemie mondialaDe mai mulţi ani, vorbesc într-o mulţime de articole cum elita globală doreşte reducerea drastică a populaţiei lumii (vezi, de exemplu, articolul acesta: Bill Gates şi alţi bogătaşi ai lumii doresc uciderea a miliarde de oameni, prin crearea unei “ere glaciare” artificiale). Mulţi au fost sceptici la aceste informaţii, spunând că „nu pot fi adevărate” şi că „trebuie să vin cu probe”. Nu ştiu cu ce probe ar trebui să vin (poate cu declaraţia scrisă şi semnată la notariat a lui Bill Gates).

Dar, trecând peste aceste ironii, vă prezint un document oficial, aparţinând de National Academy of Sciences of the United States, adică în traducere Academia Naţională de Ştiinţă ale Statelor Unite. Unii o să spună: dar ce, şi Academia americană aparţine de Oculta Mondială? Iar eu vă pot răspunde că unii membrii ai ei sunt şi membri ale unor organizaţii afiliate Ocultei, ca de exemplu CFR, Bilderberg sau Consiliul celor 300.

Aşadar, Academia Naţională de Ştiinţă ale Statelor Unite publică o lucrare intitulată „Human population reduction is not a quick fix for environmental problems”, în traducere „Reducerea populaţiei lumii nu reprezintă o rezolvare rapidă pentru problemele de mediu”. Lucrarea o puteţi citi integral în limba engleză AICI. În lucrare, sunt prezentate mai multe scenarii pentru evoluţia populaţiei. Pe mine mă amuză asemenea scenarii şi asta pentru că în ultimii 100 de ani nu am întâlnit absolut nicio lucrare care să preconizeze că la nivelul anului 2011 populaţia lumii va atinge cifra de 7 miliarde de locuitori.

În această lucrare se reia teza elitei bogate că oamenii sunt deja mult prea mulţi şi că populaţia trebuie neapărat redusă, pentru că astfel va fi rău pentru noi. Scenarii de genul acesta am mai auzit. Prin anii 70, mai mulţi „specialişti” avertizau că dacă se va atinge cifra de 6 miliarde de locuitori, atunci omenirea se va prăbuşi instantaneu. Iacă am ajuns 7 miliarde de locuitori şi nu s-a întâmplat nimic. Dar, haideţi să vă arăt câteva afirmaţii şocante din această lucrare:

1) În afară de războaie şi pandemii globale, singura modalitate umană de a reduce populaţia este aceea de a încuraja o fertilitate mai scăzută. Uau! Incredibil! Într-o asemenea lucrare ştiinţifică, se aduce aminte de războaie şi pandemii globale ca modalităţi de reducere a populaţiei!? Cum de s-au gândit la aşa ceva?

2) În studiu găsim câteva scenarii ciudate:
* în anul 2056, ca urmare a unei epidemii mortale, 2 miliarde de oameni sunt omorâţi.
* în 2041, 6 miliarde de oameni sunt omorâţi tot din cauza unei epidemii globale mortale sau a unui război.

Îmi pun şi eu întrebarea: doar de dragul de evaluare a unei alternative, s-au făcut aceste scenarii mortale? Aşa se pot face miliarde de scenarii… de ce tocmai acestea au fost alese? Interesant e faptul cum s-a ales cifra de 6 miliarde de locuitori care ar trebui să moară. În multe articole am scris de faptul că elita globală îşi doreşte o populaţie de 500 milioane – 1 miliard de oameni, restul de 6 miliarde trebuind să dispară… Ticăloşii, nu se pot abţine să nu dea în vileag aceste scenarii chiar şi în documente oficiale!