Într-o profeție a indienilor americani, pe Pământ vor cădea meteoriți ce vor aprinde planeta, iar omenirea va fi cuprinsă de mari epidemii


Iată în continuare o profeție interesantă (despre vremurile care vor urma) a unor indieni americani din tribul Lakota:

”În aceste vremuri care vin, noi trebuie să învăţăm pentru a ajuta femeile să-și recapete puterea. În cazul în care femeile nu-și revendică puterea, lumea va fi pierdută. Pentru că bărbații nu se mai comportă ca adevărat bărbați. Ei nu mai sunt nobili și mândri, iar cuvintele Creatorului nu mai sunt aproape de inimile lor. Bărbații au devenit bolnavi de egoism și de lăcomie și sunt pierduți în confuzie. Ei nu mai sunt lideri, astfel încât copiii lor nu mai învaţă și umblă fără nicio ţintă prin viaţă. Bărbații sunt ca niște ființe fără spirit, asemenea unor corăbii rătăcite, care nu fac altceva decât să plutească pe mare, în voia vântului (…) Așadar, ajutați femeile să-și recapete puterea, pentru ca acestea să poată vindeca bărbații. Doar împreună, Pământul poate fi vindecat.

Acum, vom vorbi despre o altă profeţie. În următorul deceniu, ”oamenii stelelor”, pe care voi le numiți meteoriţi, vor veni pe acest Pământ, ca răspuns la chemarea Mamei-Natură în ajutor. Precum vedeți, toate sunt în legătură. Mama-Natură va țipa pentru viață, iar meteoriții îi vor auzi strigătele şi vor răspunde la chemarea ei. Aceștia vor lovi Pământul din cer, cu o asemenea forţă, încât multe lucruri se vor întâmpla. Pământul se va mișca ca urmare a impactului, iar acest lucru va provoca un foc sacru (…) Și apoi, vor veni multe ploi și vânturi. Iar acolo unde va exista vară, va fi toamnă, iar unde va fi toamnă, va fi iarnă. Şi acolo unde este iarnă, va exista primăvară. Animalele şi plantele vor deveni confuze. Animalele vor crede că este primăvară în timpul iernii, cireşele vor vrea să înflorească, dar vor muri în ger. Iar în timpul verii, vânturile vor veni de la nord, iar toate fructele vor fi scuturate. (…)”

Comentariu Lovendal: Se pare că indienii profețesc inversarea polilor Pământului, lucru care va duce și la schimbarea anotimpurilor.

”Vor fi mari epidemii, pe care nu le veți înțelege. Multe din aceste epidemii se vor naște din experimentele oamenilor voștri de știință, care vor greși. Iar aceste boli se vor răspândi prin ape, prin sânge şi prin intermediul alimentelor, deoarece aţi întrerupt lanţul natural prin care Mama dvs. Natură se curăță (…)

Veți trece prin mari schimbări. Va veni un timp în care vălul dintre lumea fizică și cea spirituală se va subția.”

Comentariu Lovendal: Conform acestei profeții, oare oamenii vor trece într-o altă dimensiune?


Lasă un comentariu