Într-o carte de acum peste 300 de ani (din 1716), este prezentată o farfurie zburătoare care iese din nori! Suntem supravegheaţi timp de sute de ani de extratereştri sau de fiinţe avansate din interiorul Pământului…


ozn-1700-copertaExistă ideea în mass-media că OZN-urile (aşa-zisele farfurii zburătoare) sunt creaţii secrete ale guvernelor lumii, de după cel de-al doilea război mondial, care s-ar fi folosit de tehnologia nazistă secretă.

Însă, lucrurile nu stau chiar aşa. O serie de documente şi artefacte arată faptul că OZN-urile erau cunoscute de sute de ani, dacă nu chiar mii de ani.

De exemplu, priviţi imaginea de mai sus, de la începutul articolului. Ea a fost extrasă dintr-o carte de matematică din 1716, scrisă în limba latină şi care se intitulează „Liber De Coloribus Coeli, Accedit Oratio Inauguralis De Deo Mathematicorum Principe„; autorul ei a fost Johann Caspar Funck.

Observaţi un imens OZN care pare că iese din nori… Avem astfel dovada că faimoasele farfurii zburătoare vizitau Pământul încă din anii 1700… De atunci ne supraveghează „extratereştrii”? Sau e vorba de fiinţele avansate care trăiesc în interiorul Pământului?

ozn-1700