Îngrozitoarea piramidă de 13 trepte care conduce lumea! Nici nu vă imaginaţi cine se află în spatele scenei… şi nu e vorba de Illuminati!

17.791 vizualizari

cine-conduce-lumea-3V-aţi întrebat vreodată cine conduce această lume? Cel mai simplu răspuns la această întrebare ar fi: francmasoneria. Sau Illuminati. Sau Grupul Bilderberg. S-ar putea să vă înşelaţi… şi s-ar putea ca adevărul să nu fie acesta. Şi s-ar putea ca lucrurile să stea total altfel faţă de ceea ce vă închipuiţi. Informaţiile de mai jos nu-mi aparţin, ci au fost traduse după un site de ocultism.

Aşadar, precum se poate observa şi din imaginea din acest articol, lumea este condusă pe 13 trepte altfel:

* CONTROLORII ARHONILOR – reprezintă nivelul cel mai de sus în această ierarhie. Ei sunt super-fiinţe interdimensionale care există şi se hrănesc cu frică, moarte, durere, mizerii şi sacrificii.

1) Arhonii. Arhonii reprezintă inteligența artificială, forța motrice din spatele agendei extraterestre a Illuminaților, care domină și controlează planeta noastră. Nu mai contează când şi cum au sosit aceşti arhoni în sistemul nostru solar şi cum au ajuns să ne manipuleze şi să ne controleze.

2) Nivelul înalt de extratereştri malefici (Anunnaki). Conform textelor sumeriene, aceştia au venit pe planeta noastră pentru aur. În scopul exploatării aurului, extratereştrii ne-au creat şi ne-au manipulat genetic, pe noi, oamenii.

3) Nivelul jos de extratereştri malefici (reptilienii).

4) Vaticanul. Dacă papa este amenințat de entităţile care îl controlează ca noi să fim ţinuţi în servilism, printr-o stare de frică permanentă, pentru a potoli setea de negativitate prin tot felul de sacrificii (cum ar fi războaiele, etc.)?

cine-conduce-lumea-2

5) Grupul Bilderberg.

6) Illuminati.

7) Consiliul pentru Relaţii Externe (CFR).

8 ) FMI şi Banca Mondială (sistemul bancar al ONU).

9) Federal Reserve şi alte bănci centrale.

10) ONU (Organizaţia Naţiunilor Unite).

11) Consiliul celor 13.

12) Comitetul celor 300.

13) Societăţile secrete.

Abia după aceste 13 structuri, se găsesc marile corporaţii (cum ar fi Monsanto), precum şi marii oameni politici. Bineînţeles că populaţia lumii (99,99% din ea) se găseşte pe ultima treaptă a piramidei, fiind cea care este controlată de toate aceste entităţi.