Îngerii căzuţi din „Cartea lui Enoh” au fost închişi în Antarctica şi trăiesc şi astăzi? De asta naziştii erau atât de interesaţi de Antarctica?


Pe 14 martie 2017, Israeli News Live a difuzat pe YouTube un reportaj provocator intitulat „Îngerii căzuți sunt închiși în Antarctica și ei încă mai trăiesc”. Realizatorul emisiunii, Steven Ben-Nun, a analizat cartea apocrifă a lui Enoh, care descrie experiențele patriarhului biblic Enoh, cel care a fost dus în Ceruri pentru a asista și a juca un rol-cheie într-un conflict ceresc important.

Enoh a devenit principalul intermediar între cele două părți ale conflictului dintre „îngerii căzuți” și „îngerii drepți”. Au existat mai multe cauze ale conflictului, cum ar fi efectuarea de experimente genetice cu omenirea și transmiterea cunoștințelor și tehnologiilor interzise către civilizația umană în curs de dezvoltare.

Cartea lui Enoh descrie sosirea a 200 de îngeri căzuți în zona Muntelui Hermon, care se învecinează cu Libanul modern și Siria. Ingerii căzuți au început să intervină și să modifice genetic locuitorii locali.

1. Pe când copii oamenilor se înmulţiseră în acele zile, s-a făcut ca fiicele lor s-au născut graţioase şi frumoase.
2. Şi atunci, când îngerii, copii Cerurilor, le-au văzut, s-au îndrăgostit de ele; şi ei şi-au spus unii altora: sa ne alegem femei din rasa oamenilor şi s-avem copii cu ele.
3. Atunci, Samyaza, şeful lor a zis: ” Eu mă tem ca voi nu veţi fi în stare sa va împliniţi gândul vostru”.
4. „Şi ca eu voi suporta singur pedeapsa pentru crima voastră”.
5. Dar ei au răspuns: noi vă jurăm.
6. Şi noi ne legăm cu toţii cu blestem; noi nu vom schimba cu nimic planul nostru, noi vom săvârşi ceea ce am hotărât.
7. Într-adevăr ei au jurat şi s-au legat între ei printr-un legământ cu blestem. Ei erau în număr de 200 şi coborau din Adis, loc aşezat în apropierea muntelui Hermon.
8. Acest munte era denumit Hermon (în original Armon), pentru ca acolo au jurat şi s-au legat printr-un legământ cu blestem.

În timp ce îngerii căzuți au stabilit un avanpost pe Muntele Hermon, Antarctica a fost locul în care ei au fost deportaţi până la urmă, după ce au pierdut lupta cerească cu îngerii drepți, potrivit analizei lui Ben-Nun, citând „Cartea lui Enoh”.

Ben-Nun citează pasaje din Cartea lui Enoh care sunt foarte sugestive pentru Antarctica, ca și locația în care Enoh a fost luat pentru a vedea evenimentele celeste:

„6 Am văzut vânturile care fac sa se rotească cerul şi care pun în mişcare pe orbitele lor soarele şi stelele, şi deasupra pământului, am văzut vântul care susţine norii.
7. Am văzut drumul îngerilor.
8. Am văzut la marginea pământului, bolta cereasca sprijinindu-se de el. Atunci m-am întors spre miazăzi.
9. Acolo ard, noapte şi zi şase munţi de pietre preţioase, trei la partea de răsărit, trei la partea de miazăzi.
10. Cei dinspre răsărit erau făcuţi din pietre de diverse culori; perle şi antimoniu; cei dinspre miazăzi erau pietre roşii. Vârfurile lor se înălţau până la cer ca tronul lui Dumnezeu, care era di alabastru şi în partea de sus din safir”.

Ceea ce este interesant în pasajul de mai sus este că Enoh se referă la o locație care „ardea zi și noapte”. Ben-Nun crede că acest lucru se potrivește cu descrierea Antarcticii în timpul sezonului de vară al emisferei sudice, când există lumina Soarelui timp de 24 de ore.

În ceea ce privește cei 6 munți la care se referă Cartea lui Enoh, aceştia ar putea fi cei 6 munţi din apropierea muntelui Vinson din Antarctica. Muntele Vinson este cel mai înalt munte din Antarctica şi ar fi arătat la fel de spectaculos cu vârfurile sale înzăpezite în vremurile străvechi, așa cum se întâmplă astăzi. În ceea ce privește alinierea sudică și estică a celor șase munți adiacenți Muntelui Vinson descrise în Cartea lui Enoh, Ben-Nun speculează că aceasta a fost alinierea lor înainte de evenimentul catastrofal al Potopului lui Noe, care a provocat o schimbare a axei de rotație a Pământului.

N-ar fi exclus ca în această zonă să se afle locaţia actuală a îngerilor căzuţi.

Ben-Nun continuă să discute Cartea lui Enoh și referința sa la îngerii căzuți care au fost îndepărtați de pe Muntele Hermon şi duşi în Antarctica (lângă Muntele Vinson):

„15. Atunci îngerul a spus: acest loc, va fi până la dispariţia cerului şi a pământului, închisoarea stelelor şi a armatelor cerului.
16. Aceste stele care se rostesc deasupra focului sunt acelea care au călcat porunca lui Dumnezeu, înainte de a-şi încheia încercările lor. Şi de aceea au fost încătuşate în acest loc, până când îşi vor ispăşi crimele lor în anul cel de taină”.

Ben-Nun spune că îngerii căzuți încă mai trăiesc închişi în Antarctica, chiar şi în zilele noastre. Cartea lui Enoh descrie „anul cel de taină”, când aceştia vor fi eliberați. Când va avea loc acest eveniment?

Dar, întrebarea care mi-o mai pun eu e următoarea: oare de asta naziştii erau atât de interesaţi de Antarctica, de şi-au construit acolo baze secrete? Doreau naziştii descoperirea închisorii îngerilor căzuţi?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO