Site de secrete, stiinta si metafizica

Industria farmaceutică e disperată: o miere de albine din Noua Zeelandă distruge toate tipurile de bacterii, inclusiv cele rezistente la antibiotice

17 28

Oamenii de ştiinţă australieni sunt uimiţi de descoperirea unei miere de albine vândută în magazinele naturiste şi care ar avea proprietăţi de vindecare miraculoase, scrie site-ul WakingTimes.com. Această miere de albine poate ucide toate tipurile de bacterii cunoscute, inclusiv bacteriile din spitale foarte rezistente la antibiotice. Se ştie că în lume există o serie de bacterii rezistente la toate tipurile de antibiotice prescrise. Însă acestea nu au nicio şansă în faţa mierei de albine Manuka, ce se găseşte în Australia şi Noua Zeelandă. Această miere este una aparte întrucât albinele o culeg din arborii de ceai care trăiesc în Australia şi Noua Zeelandă.

Proprietăţile curative ale acestei miere sunt cunoscute culturile indigene de mii de ani, ei folosind demult această miere înainte de inventarea antibioticelor.

P.S. Aceasta ştire este o lovitură de teatru dată marilor corporaţii farmaceutice, care îşi obţin cele mai mari beneficii din vânzarea antibioticelor. Desigur, ea această descoperire nu este promovată intens în toată lumea, pentru ca lumea să nu o bage în seamă. Încă o dată, se verifică faptul că natura oferă remedii mult mai eficiente decât întreaga industrie farmaceutico-chimică, însă tratamentele naturiste nu sunt agreate de lumea medicală. Iar motivul e simplu: cercetările medicale, în marea lor majoritate, sunt la cheremul corporaţiilor farmaceutice, ce scot profituri de zeci de miliarde de dolari anual. Dacă remediul unei anumite boli s-ar lua direct din natură, la costuri mici, cine ar mai avea nevoie de medicamentele extrem de scumpe ale industriei farmaceutice?

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie