Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Incredibilul caz Morris: bărbatul care a accidentat cu maşina un extraterestru portocaliu! Poliţia a confirmat accidentul, dar victima n-a mai fost găsită…

  •  
  •  
  •  
  •  

extraterestru portocaliuLa 30 martie 1967, orele 02,30, David Morris se îndrepta liniştit cu automobilul spre orăşelul Munroe Falls (vestul S.U.A.). Ajuns pe vârful unui deal aflat la câţiva kilometri de oraş, atenţia lui Morris a fost brusc atrasă de un obiect conic luminos, care staţiona pe câmpia din stânga sa, la 20-30 m de şosea. Reducând viteza treptat, automobilistul s-a aplecat pe fereastră ca să vadă mai bine ciudatul obiect: acesta strălucea într-o lumină puternică şi părea să aibă înălţimea de 3 m, iar lăţimea bazei luminate de 4 m.

Deodată, în faţa maşinii au apărut brusc 4-5 siluete humanoide, îmbrăcate într-un fel de uniforme portocalii, care traversau şoseaua în fugă. Morris a frânat violent, dar nu a putut evita accidentul: un humanoid a fost lovit cu putere şi aruncat la câţiva metri în stânga, iar automobilul a derapat pe şoseaua udă, înaintând aproximativ 3 m, după care s-a oprit.

Instinctiv, Morris a vrut să coboare pentru a-l ajuta pe accidentat, dar în clipa următoare l-a fulgerat gândul că s-ar putea ca acesta să fi murit. Temându-se de răzbunarea celorlalţi, Morris a demarat rapid şi a condus cu o viteză nebună până în oraş, unde s-a oprit la postul de poliţie declarând cele întâmplate. Au trebuit să treacă însă mai multe ore până când şeriful a binevoit să se convingă că omul înspăimîntat din faţa sa nu era nici beat, nici nebun.

Maşinile poliţiei s-au deplasat la locul accidentului de-abia 10 ore mai târziu. Cercetările efectuate au arătat că Morris spusese adevărul: urmele derapajului maşinii sale, fragmente din vopseaua capotei şi din geamul farului drept se vedeau clar pe şosea. În apropiere, vegetaţia şi solul erau calcinate pe un cerc cu diametrul de aproximativ 10 m. Răspunzând la întrebările ziariştilor care veniseră să ancheteze cazul, şeriful a declarat că timp de 10 zile înainte de accident a primit numeroase declaraţii ale unor cetăţeni neliniştiţi, care susţineau că în fiecare noapte pot fi observate în apropierea oraşului lumini portocalii de diverse forme şi dimensiuni. El a admis că nu înregistrase aceste declaraţii, considerându-le glume proaste sau exagerări. Dar o anchetă ulterioară a relevat faptul că după accident nu au mai fost observate misterioasele apariţii luminoase nocturne…


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu