Incredibilele profeţii ale lui Nostradamus despre Apocalipsă: în anul 2023, un meteorit uriaş va lovi Pământul, şi, după 40 de ani, puţini oameni vor mai supravieţui…


În profeţiile lui apocaliptice, celebrul profet Nostradamus a vorbit despre ascensiunea la putere a lui Antichrist, despre marile evenimente cosmologice şi geofizice care vor marca sfârşitul acestei lumi şi despre lupta dintre forţele binelui şi cele ale răului. Nostradamus a scris şi despre faptul că după înfrângerea lui Antichrist se va instaura în lume „Mileniul Christic”, sau „împărăţia Milenară a lui Isus Christos.”

Nostradamus spune că omenirea a cunoscut şi va cunoaşte trei mari perioade. Prima perioadă s-a aflat sub dominaţia Lunii., aceasta încheindu-se în anul 2000. După anul 2000, a început a doua perioadă care se va afla sub semnul Soarelui şi care va dura o mie de ani. În sfârşit, va veni a treia perioadă care se va afla sub semnul planetei Saturn.

Din 2000, urmează o perioadă paşnică

Perioada dominaţiei Lunii a fost caracterizată prin numeroase războaie, revoluţii, conflicte sociale şi lupte politice, şi asta pentru că Luna este un astru schimbător, trecând prin diferite faze ale imaginii ei vizibile pe Terra. Aşa cum Luna este schimbătoare, la fel şi istoria omenirii care s-a desfăşurat sub semnul acestui simbol a fost plină de schimbări şi răsturnări de situaţii. Perioada dominaţiei Soarelui va fi o perioadă stabilă, care va fi caracterizată prin pace, armonie şi prosperitate; ea va corespunde „Mileniului Christic”, care a fost anunţat în Apocalipsa lui Ioan. După ce se va încheia „Mileniul Christic” va urma perioada semnului lui Saturn. În perioada lui Saturn, forţele răului vor reintra pe scena istoriei. Lupta dintre bine şi rău va reîncepe. La sfârşitul perioadei lui Saturn se va produce adevăratul sfârşit al lumii. Forţele răului vor fi învinse, dar planeta noastră va înceta să mai existe.

Pământul se va ciocni cu un meteorit uriaş

Aceste previziuni ale lui Nostradamus corespund foarte bine cu cele arătate de Apocalipsa lui Ioan. În raport cu Apocalipsa lui Ioan, profeţiile lui Nostradamus aduc o serie de detalii noi, necunoscute mai înainte, cu privire la fenomenele cosmologice, geofizice şi socio-politice, care vor marca tranziţia de la lumea veche la împărăţia viitoare. Nostradamus a afirmat că o nebuloasă planetară alcătuită din numeroşi meteoriţi de dimensiuni diferite va intersecta traiectoria planetei noastre. Din această cauză pe suprafaţa pământului vor cădea un număr mare de meteoriţi. Mai important va fi însă faptul că Terra va fi lovită de un meteorit de dimensiuni foarte mari. O asemenea ciocnire nu a mai avut loc în istoria Terrei, decât poate în urmă eu 60 de milioane de ani.

Ciocnirea Terrei cu un mare meteorit va schimba unghiul dintre axa polilor şi axa de rotaţie a planetei noastre. Se va modifica de asemenea traiectoria planetei noastre. Constelaţiile vizibile pe cerul planetei noastre se vor modifica; Luna se va apropia puţin de Terra. Acest lucru va creşte amplitudinea mareelor si va determina producerea de mari inundaţii, etc. Planeta noastră va supravieţui acestor modificări. Clima se va schimba, dar viaţa va continua pe Terra. O mică parte din omenirea va supravieţui şi va duce mai departe firul cunoaşterii şi al civilizaţiei. În acelaşi timp se va modifica regimul ploilor si al temperaturilor pe planeta noastră. Se vor produce inundaţii catastrofale, care vor fi urmate de perioade de secetă cumplită. Animalele şi păsările şi oamenii vor migra de la un loc la altul, în căutare de hrană si de apă.

Toate aceste evenimente corespund foarte bine cu cele descrise în Apocalipsa lui Ioan. Descrierile din Apocalipsa lui Ioan şi cele din profeţiile lui Nostradamus nu sunt în contradicţie. Explicaţiile din Apocalipsa şi cele din profeţiile lui Nostradamus sunt complementare; ele reprezintă două moduri diferite de interpretare ale aceloraşi evenimente.

Ciocnirea meteoritului cu planeta noastră va avea loc în anul 2023

Conform profeţiilor lui Nostradamus, marile evenimente menţionate de Apocalipsa lui Ioan se vor desfăşura între ultimii ani ai sec.XX şi prima jumătate a secolului nostru. Ciocnirea planetei noastre cu marele meteorit va avea loc, după prevederile lui Nostradamus, în anul 2023. Nostradamus însă nu a dat date precise. El a descris doar constelaţiile care se vor vedea pe cerul emisferei noastre în zilele când marile evenimente ale sfârşitului apocaliptic vor avea loc. Datarea acestor evenimente s-a făcut mai târziu de către astronomi. Ei au calculat ţinând seamă de traiectoria planetei noastre şi a celorlalţi aştri momentul când respectivele constelaţii se vor vedea aşa cum a prezis Nostradamus. O asemenea datare nu este însă univocă. Constelaţiile descrise de Nostradamus se repetă periodic, dar la foarte mari intervale de timp. Datarea s-a făcut ţinând seamă de cel mai apropiat moment când constelaţiile descrise de Nostradamus se vor afla pe cerul emisferei noastre.

În 40 de ani, vor muri foarte mulţi oameni…

Din profeţiile lui Nostradamus aflăm că fenomenele cosmologice şi geofizice care vor afecta planeta noastră vor dura patruzeci de ani. Această lungă perioadă ne surprinde şi ne tulbură. Analizând însă lucrurile mai îndeaproape ne dăm seama că aşa trebuie să fie. În „exodul evreilor din Egipt”, care simbolizează şi profetizează sfârşitul acestei lumi şi trecerea la „împărăţia lui Christos”, poporul ales a rătăcit vreme de patruzeci de ani în pustie. Învăţătura lui Christos şi Apocalipsa lui Ioan ne deszvăluie şi raţiunea pentru care tranziţia apocaliptică va dura aşa de mulţi ani: în intervalul respectiv toţi oamenii de pe Terra vor trebui să moară. Ei însă nu vor muri toţi deodată, ci rând pe rând.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock